Zelensky en de NAVO willen van het naoorlogse Oekraïne een “Groot Israël” maken

zelensky-en-de-navo-willen-van-het-naoorlogse-oekraine-een-“groot-israel”-maken

20-09-22 05: 36: 00,

Door Alex Rubinstein

De door de NAVO gesteunde Atlantische Raad heeft een apartheid Israël voorgesteld als blauwdruk voor een hypergemilitariseerd Oekraïne. Het document is geschreven door Obama’s voormalige ambassadeur in Tel Aviv, die nu een Israëlische consultant is op het gebied van spionagetechnologie.

Slechts veertig dagen na het begin van de Russische militaire actie in Oekraïne vertelde de Oekraïense president Vlodymyr Zelensky aan verslaggevers dat zijn land in de toekomst als “een groot Israël” zou zijn. De volgende dag publiceerde een van Israëls belangrijkste aanhangers in de Democratische Partij een opiniestuk in de officiële denktank van de NAVO over hoe dit zou kunnen worden uitgevoerd.

Zelensky deed zijn voorspelling in een gesprek met verslaggevers op 5 april en verwierp het idee dat Kiev neutraal zou blijven in toekomstige conflicten tussen de NAVO, de Europese Unie en Rusland. Volgens Zelensky zou zijn land nooit worden zoals Zwitserland (dat toevallig zijn traditie van ongebondenheid uit het Napoleontijdperk heeft opgegeven,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: