De ineenstorting van de beschaving in de huidige generatie – alle waarschuwingen zijn uitgekomen!

de-ineenstorting-van-de-beschaving-in-de-huidige-generatie-–-alle-waarschuwingen-zijn-uitgekomen!

21-09-22 02: 32: 00,

Zelfs sommige van onze knapste wetenschappelijke geesten voorspellen dat er absoluut geen positieve toekomst is voor onze beschaving als we op de huidige koers blijven. Misschien is een van de redenen waarom onze maatschappij zo geobsedeerd is door kortetermijnresultaten dat de meesten van ons het niet kunnen opbrengen om na te denken over de langetermijngevolgen van onze acties. Ik heb een website die zich richt op “economische ineenstorting”, maar het is niet alleen de economie die op een ramp afstevent. Vrijwel elk aspect van onze samenleving valt uit zijn voegen, en het tijdperk dat we tegemoet gaan zal nachtmerrie-achtiger zijn dan de meeste mensen zich durven voorstellen. Maar onze politieke leiders blijven volhouden dat alles goed komt, en de meeste mensen geloven hen.

Deze week verscheen een oude MIT studie uit 1972, die voorspelde dat onze beschaving zal instorten in de 21. Century zal instorten haalde de krantenkoppen op verschillende grote nieuwssites…

1972 een team van MIT wetenschappers kwam samen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: