Europarlementariër rekent af met EU-beleid: Zo kan het niet langer.

europarlementarier-rekent-af-met-eu-beleid:-zo-kan-het-niet-langer.

21-09-22 05: 39: 00,

De toestand van de Europese Unie is één crisis, een energiecrisis, zei Europarlementariër Rob Roos (JA21) tijdens het debat over de Staat van de Unie.

“Jarenlang hebben deze Commissie en dit Parlement kernenergie gesaboteerd en onze eigen fossiele productie onmogelijk gemaakt. We moesten en zouden vertrouwen op onbetrouwbare zonne- en windenergie. Nu worden we bedreigd met een koude winter en krijgt Rusland de schuld. Maar het ontbreekt aan zelfreflectie”, zegt Roos.

We zitten ook in een koopkrachtcrisis. Door het beleid van de ECB loopt de inflatie op tot in de dubbele cijfers en gaat het zuurverdiende geld van gewone spaarders in rook op. De Europese Unie heeft geen oplossing, aldus het parlementslid.

“Volgens mij komt dit alles voort uit een veel grotere crisis: een crisis van de nationale soevereiniteit. Want vrijwel alle problemen waarmee de Europese Unie momenteel kampt, zijn te wijten aan de eurofederalistische ideologie van deze Commissie.”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: