Stralingsleed.nl:ㅤIs de 5G biologische oorlogsvoering met als gevolg: de corona-pandemie?

stralingsleed.nl:ㅤis-de-5g-biologische-oorlogsvoering-met-als-gevolg:-de-corona-pandemie?

21-09-22 08:18:00,

Wat is biologische oorlogsvoering eigenlijk?
Biologische oorlogvoering is oorlog voeren met biologische wapens* of giftige stoffen die door levensvormen worden geproduceerd. Biologische wapens zoals van;
-schimmels;
-insecten;
-virussen:
-planten;
-bacteriën.

De materialen om bovenstaande organismen te produceren zijn relatief goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Ze zijn vaak zelf te produceren. De kennis die men ervoor nodig heeft is wereldwijd beschikbaar en dat betekent dat biologische wapenproductie eenvoudig is.

*De term ‘biologische wapens’ is een verzamelnaam voor microbiologische en toxine wapens. Microbiologische wapens zijn virussen, bacteriën of schimmels die zich kunnen vermenigvuldigen in mens, dier of plant. Toxinen zijn giftige stoffen geproduceerd door levende organismen o.a. in planten (paddenstoelen), dieren (slangen) en micro‑organismen (bacteriën).

Verdrag biologische wapens
Dat bio-wapens een gevaarlijke en stiekeme ontwikkeling kan worden, was al heel snel duidelijk. Op 10 april 1972 is dan ook al het verdrag biologische wapens ontstaan (Biological and Toxin Weapons Conventionis) en in 1975 van kracht gegaan wat in 1981 ook Nederland ondertekend heeft.

 Het verdrag Biological and Toxin Weapons Conventionis (BTWC of BWC) BTWC is een ontwapeningsverdrag dat én biologische-, én toxinewapens verbiedt te ontwikkelen, te produceren, op te slaan en te gebruiken. 183 landen zijn  toegetreden en tien staten hebben het Verdrag Biologische Wapens niet ondertekend of niet bekrachtigd; Tsjaad, de Comoren, Djibouti, Eritrea, Israël, Kiribati, Micronesia, Namibië, Zuid-Soedan en Tuvalu.

Gezamenlijk streven
De BTWC-staten streven ernaar dat het verdrag uitgevoerd wordt, ondanks de veranderingen in de wetenschap, technologie en politiek. De staten die lid zijn, willen elke 5 jaar bijeen komen om de werking van het BTWC te evalueren. Tussen deze toetsingsconferenties door zijn, verschillende activiteiten en initiatieven ontplooit om de doeltreffendheid van het verdrag te verbeteren. 

Want biologische wapens verspreiden ziekteverwekkende organismen of toxines om mensen, dieren of planten te schaden of te doden
Bio-wapens kunnen dodelijk en zeer besmettelijk zijn. Ziekten die door dergelijke wapens worden veroorzaakt, beperken zich niet tot de nationale grens en verspreiden zich wereldwijd. De gevolgen van het opzettelijk vrijgeven van biologische stoffen of toxines, kunnen dan ook dramatisch zijn. Naast het tragische verlies van levens, kunnen dergelijke gebeurtenissen leiden tot voedseltekorten, milieurampen, verwoestende economische verliezen, wijdverbreide ziekten, angst en wantrouwen bij de mensheid.

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: