Studie toont aan dat het maskeren van kinderen op school “geen significant verschil” maakt in het stoppen van COVID verspreiding.

studie-toont-aan-dat-het-maskeren-van-kinderen-op-school-“geen-significant-verschil”-maakt-in-het-stoppen-van-covid-verspreiding.

21-09-22 05: 40: 00,

“Zonder verplicht gebruik hebben de jongste kinderen significant lagere transmissie-indicatoren in vergelijking met alle andere groepen,” aldus de studie.

Het gebruik van gezichtsmaskers in klaslokalen maakte “geen significant verschil” in de COVID 19 infectiecijfers, volgens een nieuwe studie.

Een groep onderzoekers van verschillende universiteiten en ziekenhuizen in Spanje kwam tot deze conclusie door een analyse van de overdrachtspercentages van COVID 19, de leeftijd en het verplichte gebruik van gezichtsmaskers in klaslokalen in de regio Catalonië.

In de studie “Unravelling the Role of the Mandatory Use of Face Covering Masks for the Control of SARS-CoV-2 in Schools: a Quasi-Experimental Study Nested in a Population-Based Cohort in Catalonia (Spain)” – werden gegevens verzameld van 1..907 scholen met in totaal 599.314 leerlingen tijdens het eerste semester van het schooljaar 2021.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: