Toespraak van Poetin ter aankondiging van de gedeeltelijke mobilisatie in origineel geluid

toespraak-van-poetin-ter-aankondiging-van-de-gedeeltelijke-mobilisatie-in-origineel-geluid

21-09-22 03: 28: 00,

Hier vindt u de volledige toespraak waarmee de Russische president Poetin de 21 toesprak. Voordat wij tot de toespraak van Poetin komen, wil ik erop wijzen dat Der Spiegel ook een artikel heeft gepubliceerd met de titel “Gedeeltelijke mobilisatie in Rusland – de toespraak van Poetin in de formulering“, waarbij hij in de inleiding het volgende kwalificeert:

“De Russische machthebber heeft met zijn laatste aankondigingen een nieuwe fase van de oorlog ingeluid. 300.000 reservisten worden opgeroepen. De toespraak van Vladimir Poetin in uittreksels.”

Waar Der Spiegel delen uit de toespraak van Poetin heeft geschrapt, heeft zij dat in haar artikel correct aangegeven met haakjes. Natuurlijk heeft Der Spiegel weer eens alles weggelaten wat Poetin als argumenten voor zijn acties heeft aangevoerd. Zo wordt de Spiegel-lezer er niet aan herinnerd dat Kiev al sinds 2014 oorlog voert tegen de bevolking in de Donbass.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: