Verpleegster die kinderen op intensive care verzorgde die myocarditis ontwikkelden na Covid vaccinatie is ontslagen

verpleegster-die-kinderen-op-intensive-care-verzorgde-die-myocarditis-ontwikkelden-na-covid-vaccinatie-is-ontslagen

21-09-22 05: 37: 00,

Voormalig intensive care verpleegster Tawny Buettner werkte in het Rady Children’s Hospital in San Diego. Ze moest gevaccineerd worden tegen Covid, maar ze weigerde. Na zes maanden onbetaald verlof werd ze op 1 maart van dit jaar ontslagen.

Tawny verzorgde kinderen die met myocarditis werden opgenomen na de Covid-vaccinatie. De verpleegster vroeg de artsen waarom deze gevallen niet werden gemeld aan VAERS, de Amerikaanse databank voor bijwerkingen van geneesmiddelen. Het was een ongeschreven regel dat hier niet openlijk over gesproken mocht worden.

13 Jarenlang verzorgde Tawny de kritiek zieke patiënten. De dag voor haar ontslag gaf ze een kind hartmassage om hem in leven te houden. Het is haar gelukt.

“En toch werd ik belachelijk gemaakt door mijn ‘collega’s’ en ‘vrienden’,” zei een emotionele Tawny tijdens een vergadering van de San Diego County Board of Supervisors.

Die toezichthouders hebben bepaald dat niet-gevaccineerde verpleegkundigen in het Rady Children’s Hospital vanaf 1 januari niet meer in het ziekenhuis mogen werken.

” Lees verder op Uncut-News.ch