De details over de komende referenda

de-details-over-de-komende-referenda

22-09-06: 24: 00,

Van 23. tot 27. In september zullen in Donbass, Zaporozhye en Kherson referenda worden gehouden over de toetreding van de gebieden tot de Russische Federatie. Hier doe ik verslag van de geplande procedure en de bekende details.

Het Russische persbureau TASS heeft een compilatie gepubliceerd over de komende referenda en hun procedure, die ik heb vertaald. Ik heb wat meer informatie opgenomen in het verslag van TASS, dat ik van bronnen heb voorzien en cursief heb gemarkeerd.

Begin van de vertaling:

Hoe zullen de referenda in de regio’s Donbass, Zaporozhye en Kherson verlopen?

Vrijdag beginnen de referenda over de toetreding tot de Russische Federatie in de Volksrepublieken Donetsk en Lugansk en in de regio’s Kherson en Zaporozhye.

De referenda vinden plaats van 23. tot 27. September. Om veiligheidsredenen wordt er slechts op één dag persoonlijk gestemd – 27. September. Op de andere dagen worden de mensen thuis bezocht of wordt er “in woonwijken” gestemd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: