Donetsk opnieuw zwaar onder vuur

donetsk-opnieuw-zwaar-onder-vuur

22-09-09: 26: 00,

Het Oekraïense leger blijft burgerdoelen in Donetsk beschieten. Op 22. September, zes burgers stierven als gevolg van beschietingen door Franse Caesar artillerie.

Op 22. In september beschoot het Oekraïense leger een markt in Donetsk, waarbij zes burgers omkwamen. De beschietingen werden uitgevoerd door Frans Caesar type geschut, hier zijn foto’s van , alleen geschikt voor volwassenen. Een kennis van mij overleefde de aanslag slechts bij toeval omdat zij zich op dat moment in de voetgangerstunnel bevond. Het Oekraïense leger gebruikt voor zijn terroristische aanvallen in toenemende mate wapens die door het Westen zijn geleverd. Er werden die dag ook HIMARS-raketten gebruikt tegen burgerdoelen in de regio Lugansk .

Het valt te verwachten dat Oekraïne, met het oog op het komende referendum, de beschietingen van burgerdoelen zal opvoeren om terreur te zaaien en te voorkomen dat mensen gaan stemmen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: