Gages organiseert mega-succesvolle 9/11 bewijsstand voor duizenden tijdens 2-daagse “ReAwaken America” conservatieve tourstop in Idaho

gages-organiseert-mega-succesvolle-9/11-bewijsstand-voor-duizenden-tijdens-2-daagse-“reawaken-america”-conservatieve-tourstop-in-idaho

22-09-22 08: 01: 00,

Wanneer een politiek actieve 4,000-sterke Trump-liefhebbende menigte naar mijn Noord Idaho gemeenschap komt – 45 minuten van de middle of nowhere, waar Gail en ik wonen, bij God ze gaan wat 9/11 waarheid krijgen!

We waren net om 2 uur ’s nachts terug van de grote Patrick bet-David Podcast in Fort Lauderdale en “9/11-Covid Parallels” presentatie in Miami, en toen hebben we ons herpakt en zijn we de volgende middag vertrokken voor de 2-daagse 9/11 Evidence Booth actie-mogelijkheid in Post Falls, ID. We kregen de buiten bewijs stand helemaal klaar met onze nieuwe RG911 Canopy en klaar voor de DVD verzending van 50 van David Ray Griffin’s beste presentaties en andere WTC bewijs DVD’s

Onze strategie was foutloos. Iedereen ging horen over de 9/11 waarheid.

Het kostte ons $1,000, maar ik wilde deze menigte die naar mijn nek van het bos kwam zooo graag de waarheid bombarderen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: