Het getier en geraaskal op Vladimir Poetin: Hij hangt in de touwen

het-getier-en-geraaskal-op-vladimir-poetin:-hij-hangt-in-de-touwen

22-09-22 05:16:00,

Ja, het is waar. Ik heb net een geheime video van Vladimir Poetin gekregen. Hij is in volle paniek en waarschuwt de Russen om te vluchten omdat de oorlog verloren is:

Oké. Misschien heb ik me vergist. Maar ik moest die video plaatsen ter ere van de reactie van de westerse media vandaag op Poetins toespraak waarin hij een gedeeltelijke mobilisatie aankondigde en verklaarde dat Rusland al zijn wapens zou gebruiken om zich te verdedigen. In plaats van Poetin op zijn waarde te schatten en te erkennen dat hij niet iemand is die loze dreigementen uit, haastten westerse deskundigen en politici zich om de meme op te stellen: Poetin is hysterisch en in paniek. Hij is een wanhopige man die bereid is wanhopige dingen te doen omdat Oekraïne Rusland in elkaar slaat. Enz. Denethor is een eiland van rust vergeleken met de angstige, moedeloze Poetin. Of zo wordt ons verteld, schrijft Larry Johnson.

Als het door “autoriteiten” op televisie wordt gezegd en meerdere malen wordt herhaald, moet het wel waar zijn. Er is geen ruimte voor een alternatieve verklaring. Ziet Vlad er geradbraakt uit volgens u?

Weet u waarom een stinkdier of een stekelvarken een witte streep over zijn rug heeft? Dat zijn zichtbare tekenen om nietsvermoedende zielen te waarschuwen dat er potentieel gevaar dreigt bij die wezens. Poetins lichaamstaal moet op dezelfde manier worden bekeken. Hij leunt voorover en beeft niet. Hij is direct en standvastig en laat geen ruimte voor nuance.

De reactie van westerse politieke leiders op de toespraak van Poetin is alarmerend. De meesten lijken te geloven dat Poetin alleen maar bluft omdat hij verliest. Daarom beloven zij door te gaan met het sturen van geavanceerde wapens naar Oekraïne die zullen worden gebruikt om Russische burgers aan te vallen. Ik zal u er specifiek aan herinneren wat Poetin over deze bedreigingen heeft gezegd:

“Wij zullen zonder twijfel ALLE middelen gebruiken die ons ter beschikking staan om Rusland en ons volk te beschermen. Dit is geen bluf. En degenen die nucleaire chantage tegen ons gebruiken, moeten weten dat de windroos (NAVO-symbool) kan omdraaien.”

Het besluit van Poetin om een gedeeltelijke mobilisatie af te kondigen van mannen met voorafgaande militaire dienst werd niet ingegeven door een aanzienlijke slijtage van de bestaande troepenmacht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: