Idioten ontdekken nu pas dat deze oorlog gevaarlijk is

idioten-ontdekken-nu-pas-dat-deze-oorlog-gevaarlijk-is

22-09-22 12:01:00,

Iedereen die doet alsof het een nieuwe en ongekende verschrikking is wanneer Poetin het westen eraan herinnert dat Mutually Assured Destruction nog steeds bestaat, geeft gewoon toe dat ze nooit begrepen hebben wat er in deze proxy-oorlog op het spel staat en altijd dachten dat dit een verdomd spelletje was, schrijft Caitlin Johnstone.

“Oh mijn God, hij zegt dat hij misschien kernwapens gaat gebruiken!” Ja, dat gebeurt er als je een oorlog begint met een nucleair bewapende natie, eikel. Daarom ben je een idioot die schreeuwt tegen ons die oproepen tot de-escalatie en ontspanning. Verander hoe je bent. Stop met het aanmoedigen van dit krankzinnige spel van nucleaire chicken en begin op te roepen tot de-escalatie.

Het is zo gek hoe mensen doen alsof de VS geen kernwapens zouden gebruiken als reactie op precies dezelfde soort aanvallen waar Poetin voor waarschuwt. We weten toch allemaal dat dit geen nieuwe bedreiging is die Vladimir Poetin heeft verzonnen? Begrijpen we dat dit precies de reden is waarom anti-oorlogsactivisten jarenlang hebben gewaarschuwd voor precies deze confrontatie en in plaats daarvan hebben opgeroepen tot ontspanning?

Dit zou niet als iets nieuws voor u moeten overkomen. Als het herhalen door Poetin van het reeds lang bestaande principe van wederzijdse vernietiging u het gevoel geeft dat er iets nieuws wordt gezegd, dan komt dat omdat u niet goed hebt opgelet tijdens de geschiedenisles. Als u voorheen niet wist dat de dreiging van nucleaire vernietiging vanaf het begin in deze proxy-oorlog was ingebakken, betekent dat alleen maar dat het tijd is om uw steun voor deze proxy-oorlog te heroverwegen.

Ja, deze situatie is waanzinnig gevaarlijk. Nee, dat komt niet door iets wat Poetin heeft gezegd.

They said NATO expansion wouldn’t be escalatory. It was.

They said giving Ukraine long-range weapons wouldn’t be escalatory. It was.

Now they promise Putin is bluffing. Do you trust them? pic.twitter.com/GITpU5FQnJ

— Clint Ehrlich (@ClintEhrlich) September 21, 2022

This was always going to be the result of the US policy of shipping billions of dollars worth of weapons into Ukraine and discouraging peace talks at every turn. I hope they’re happy. https://t.co/zDNn8PTVm5

— Dave DeCamp (@DecampDave) September 21,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: