NachDenkSeiten:ㅤDe oorlogszuchtigen

nachdenkseiten:ㅤde-oorlogszuchtigen

22-09-09: 15: 00,

Wapens voor de vrede. Tanks voor vrede. Raketten voor de vrede. De oorlogszuchtigen zijn in ons midden. Ze proberen onophoudelijk de burgers te laten geloven: Niet de diplomatie, maar de weg van de oorlog leidt tot vrede. Ze zeggen: de beste manier om een brand te blussen is met benzine. Dit is hoe oorlogszuchtig, lang geleden bevrijd van alle schaamte, eruit ziet. De oorlogsstokers zitten in de redacties, in het parlement en de universiteiten. Onophoudelijk doen de vrienden van Oekraïne alsof ze opkomen voor Oekraïne, om de Oekraïners te helpen. Als je deze vrienden hebt, heb je geen vijanden meer nodig! Een commentaar van Marcus Klöckner.

Laten we het maar ronduit zeggen: de oorlogszuchtigen geven niets om de Oekraïense soldaten die met hun gezicht in het zand sterven. Voor de oorlogsstokers hebben de Oekraïense soldaten alleen de waarde van strijders die ze tegen hun gehate Rusland kunnen opstellen – vanuit de veiligheid van hun bureau.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: