NachDenkSeiten:ㅤUlrich Heyden over de Russische gedeeltelijke mobilisatie

nachdenkseiten:ㅤulrich-heyden-over-de-russische-gedeeltelijke-mobilisatie

22-09-01: 30: 00,

Met de Russische gedeeltelijke mobilisatie is de volgende escalatiefase van de oorlog in Oekraïne bereikt. Rusland en Oekraïne – met het Westen als financier en leverancier op de achtergrond – voeren hun militaire inspanningen op, en de mogelijkheid van een spoedige regeling via onderhandelingen wordt steeds kleiner. Een exit-strategie ontbreekt, een lange oorlog met veel slachtoffers aan beide kanten dreigt. Dit is slecht nieuws – vooral voor degenen die aan het front worden opgebrand. Ulrich Heyden bericht vanuit Moskou voor NachDenkSeiten over hoe deze en andere recente ontwikkelingen in Rusland worden ervaren.

Gaat Rusland in het offensief?

De Russische minister van Defensie Sergei Shoygu zei in een interview op woensdag 5.937 Russische en 61.000 Oekraïense soldaten zijn tot nu toe gedood in Oekraïne. Met het aangekondigde aantal dode soldaten en de 21. September 2022 en de gedeeltelijke mobilisatie van 300.000 reservisten op bevel van Vladimir Poetin, dringt de oorlog nu steeds meer door in het bewustzijn van de Russen,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: