NachDenkSeiten:ㅤWe zijn omringd door propaganda

nachdenkseiten:ㅤwe-zijn-omringd-door-propaganda

22-09-10: 31: 00,

Dit is geen nieuw inzicht. Toch moet er steeds weer op worden gewezen dat de mensen in ons land op indringende wijze worden gemanipuleerd. Bij de ARD/Tagesschau (zie bijlage aan het eind), door de meeste andere media, vaak via de agentschappen dpa en afp, zoals bijvoorbeeld in mijn regionale krant. Daar verschijnen vandaag drie artikelen over dit onderwerp: “Wereldwijd felle kritiek op Poetin’s dreigementen”, “Overval op Poetin-vertrouweling” en “De Oekraïners zijn Hambachers”. Het Europa van de vrijheid wordt verdedigd aan zijn oostgrens, daar is een deskundigenpanel in Neustadt het over eens.” Ter verduidelijking: Hambach heeft een voorbeeldige reputatie vanwege zijn traditie in de Duitse vrijheidsbeweging. – Gelieve de aandacht te vestigen op deze permanente propaganda en ook te wijzen op de gebruikte methoden. De slogans en beschuldigingen worden voortdurend herhaald, de aanvallen worden gepersonaliseerd: Poetin Poetin Poetin, en het verhaal wordt ingekort verteld. Albrecht Müller.

Ik had er al eerder op gewezen: “Het verhaal op een ingekorte manier vertellen – dat is de belangrijkste manipulatiemethode in de gebruikelijke beoordeling van de oorlog in Oekraïne

Nu heeft een oplettende NachDenkSeiten-lezer de aandacht gevestigd op een artikel uit maart 1999.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: