Redactionele aanbeveling: – Toespraak van Poetin: Het naderen van de afgrond

redactionele-aanbeveling:-–-toespraak-van-poetin:-het-naderen-van-de-afgrond

22-09-22 07: 40: 00,

Poetin richtte zich vanochtend in een vooraf opgenomen toespraak tot Rusland in verband met de lopende speciale militaire operatie in Oekraïne. De krantenkoppen van de MSM richten zich op de “gedeeltelijke mobilisatie” van Russische militaire reservespecialisten, en Poetins dreigementen om “alle beschikbare wapensystemen” te gebruiken, waaronder ook massavernietigingswapens. Maar er wordt ons VEEL MEER gegeven in de toespraak. Enorme punten die de mainstream pundits over het hoofd zien. Laten we er naar kijken.

Om te beginnen, als u het vertaalde transcript nog niet hebt gelezen, moet u dat eerst doen. Zie hier VOLLEDIGE TRANSCRIPT1

Nu je de toespraak van Poetin hebt gelezen, laten we de belangrijkste passages en openbaringen analyseren.

“Het onderwerp van deze toespraak is de situatie in Donbass en het verloop van de speciale militaire operatie om het te bevrijden van het neonazistische regime, dat in 2014 als gevolg van een gewapende staatsgreep de macht in Oekraïne heeft gegrepen.”

Poetin draait er niet omheen. Hij komt in het geweer tegen het “Neonazi-regime” en de gewelddadige staatsgreep die in 2014 is begonnen. Een coup die werd gefaciliteerd door Obama en toenmalig vice-president Biden. Daarom blijft Biden honderden miljarden dollars naar Oekraïne sturen. Ze beschermen hun Deep State proxy.

Daarom zie je China en Rusland in het nieuws gezamenlijke verklaringen afleggen over het voorkomen van “Western Colour Revolutions2. Rusland vecht terug tegen de volmacht van de VS in Oekraïne, en nu probeert China de invloed van de VS in Taiwan weg te nemen. Het Oosten staat op tegen het Westen.

U zult echter in de hele toespraak merken dat Poetin zorgvuldig verwoordt dat deze acties niet werden uitgevoerd door (een) natie(s) of het volk, maar door “het agressieve beleid van sommige westerse elites”.

Poetin en Rusland hebben vanaf het begin bewust geprobeerd hun beschuldigingen en ongenoegen te richten op de “westerse elites”, niet op de VS als geheel. Rusland heeft herhaaldelijk beweerd dat de “Democratische Partij van de VS”, samen met de hulp van George Soros en niet-gouvernementele entiteiten, Amerikaanse DoD-fondsen naar Oekraïne heeft gesluisd om een onofficiële “Deep State”-volmacht op te bouwen, buiten het bereik van het toezicht van het Amerikaanse Congres.3

Poetin zegt verder, “Het doel van dat deel van het Westen is om ons land te verzwakken, te verdelen en uiteindelijk te vernietigen.”

U zult merken dat er een onderscheid is tussen de doelen van het volk, en de doelen van de “Westerse elites”, in het bijzonder de DNC. Je zult ook merken dat Poetin in deze hele situatie nooit iets negatiefs over Trump heeft gezegd.

Poetin heeft duidelijk partij gekozen voor Trump, en tegen “dat deel van het Westen”, d.w.z. de Deep State.

Poetin gaat verder met het bespreken van de gruwelijke realiteiten veroorzaakt door de Westerse elites, die hun invloed gebruiken om opzettelijk tweedracht en chaos te zaaien in de regio sinds 2014. Hij maakt van het Oekraïense volk “kanonnenvoer”, gebruikt militair geweld tegen burgers en organiseert “genocide”.

“Ze maakten van het Oekraïense volk “kanonnenvoer” en dreven hen in een oorlog met Rusland, die ze in 2014 ontketenden. Ze gebruikten het leger tegen burgers en organiseerden een genocide, blokkade en terreur tegen degenen die weigerden de regering te erkennen die in Oekraïne werd gecreëerd als gevolg van een staatsgreep.”

Alle strijd, dood, ziekte, armoede, drugshandel, mensenhandel, burgeroorlog, enz. in Oekraïne is het resultaat van onnodige Amerikaanse betrokkenheid in Oekraïne. Poetin heeft hier 100% gelijk. En deze verontrustende realiteit wordt genegeerd door de westerse media.

Poetin verduidelijkt dat de reden voor de speciale militaire operatie een “preventieve maatregel” was, aangezien het Westen/NAVO van plan waren kernwapens naar Oekraïne te brengen, naast de wapens en activiteiten die al in Oekraïne plaatsvinden (Biolab-netwerk).

Poetin gaat verder met het methodische tempo van de militaire operatie. Hij verduidelijkt dat het de bedoeling is mensenlevens te redden en de voormalige Russische Donbas te bevrijden van het wrede neonazistische regime. Dit zet verschillende deuken in de westerse mediaverhalen dat Poetin en Rusland gedachteloos burgers vermoorden. Nu beweren de media dat het trage tempo van Rusland betekent dat Oekraïne aan de winnende hand is. Dit is dwaasheid. Rusland erkent burgers op het slagveld, en handelt volgens de juiste rules of engagement. De MSM en Big Tech willen wanhopig dat u dit niet weet.

Poetin gaat verder met te verduidelijken dat ze niet alleen tegen Oekraïne vechten, maar tegen de “hele militaire machine van het collectieve Westen.”

De NAVO en de VS pompen Oekraïne vol met wapens en geven trainingen aan Oekraïense soldaten, waarbij ze het bloed van het Oekraïense volk gebruiken als hun pionnen in de oorlog. Dit is geen oorlog tussen Rusland en Oekraïne, dit is een proxy/economische oorlog tussen het Oosten en het Westen. Dit is WO3.

En WO3 zou niet compleet zijn zonder nucleaire wapens toch? Poetin heeft die basis ook gedekt. Nadat hij het Westen heeft uitgescholden voor de beschieting van de kerncentrale van Zaporozhzhia, en een nucleaire catastrofe wil veroorzaken, verklaart Poetin dat hij klaar is om de dreiging van het Westen met alle nodige middelen het hoofd te bieden.

“Ik wil degenen die dergelijke uitspraken doen over Rusland eraan herinneren dat ons land ook verschillende soorten wapens heeft, en dat sommige daarvan moderner zijn dan de wapens waarover de NAVO-landen beschikken. In het geval van een bedreiging van de territoriale integriteit van ons land en om Rusland en ons volk te verdedigen, zullen we zeker gebruik maken van alle wapensystemen die ons ter beschikking staan. Dit is geen bluf.

De burgers van Rusland kunnen er zeker van zijn dat de territoriale integriteit van ons moederland, onze onafhankelijkheid en vrijheid zullen worden verdedigd – ik herhaal – met alle systemen die ons ter beschikking staan. Degenen die nucleaire chantage tegen ons gebruiken, moeten weten dat de windroos kan draaien.”

Je hebt Poetin goed gehoord. Hij beweert dat Rusland geavanceerde nucleaire wapens heeft waar wij niets van weten, en hij is bereid “alle wapensystemen” te gebruiken die hem ter beschikking staan.

Dus of je nu Rusland of Oekraïne steunt, of met je hoofd in het zand zit, deze situatie zou de aandacht van iedereen op deze planeet moeten hebben.

Nu, na het analyseren van de inhoud van de toespraak, bekijk het van 40, 000 voet.

We zijn 6 weken verwijderd van de midterms, alle verhalen van Trump zijn waar gebleken, Biden en de Deep State hebben het land in de grond gestampt, de normies worden massaal wakker, Deep State misdaden worden op dit moment ontmaskerd en vervolgd, en nu lijkt het erop dat de wereld op de rand van een nucleaire fall-out staat. Als er een “afgrond” zou zijn, dan is dit het wel.

“We staan aan de rand van de afgrond, maar alleen aan de rand vinden mensen de wil om te veranderen. Alleen aan de afgrond evolueren we.”

The Day the Earth Stood Still

Houd in gedachten dat Poetin geen ruzie heeft met Trump. Dat betekent dat de enige manier waarop deze hele situatie wordt opgelost, is als Trump het Witte Huis herovert en hier een eind aan maakt, en de Deep State criminelen verantwoordelijk houdt. Het podium is klaar voor Trump om binnen te komen en de wereld te redden van verzekerde nucleaire vernietiging.

Klinkt behoorlijk “bijbels” voor mij.

-Clandestine.

%d bloggers liken dit: