Viruswaarheid:ㅤSocial media managers op dezelfde NATO-opleiding getraind

viruswaarheid:ㅤsocial-media-managers-op-dezelfde-nato-opleiding-getraind

22-09-22 06:00:00,

De social media managers, die door alle grote sociale netwerken worden ingehuurd, zijn allemaal op dezelfde NATO-opleiding getraind

Dit artikel is eerder geplaatst op de zaplog van Patrick Savalle.

De afdeling oorlogsstudies van het King’s College in Londen, die bemand wordt door militaire officieren van de NAVO en voormalige ministers van de regering en berucht is voor het opleiden van de beste spionnen van het Westen, levert ook de arbeidskrachten voor veel van de grootste sociale mediabedrijven. Hiertoe behoren Facebook, TikTok, Google en Twitter.

Een MintPress-studie van professionele databases en werkgelegenheidswebsites onthult een breed netwerk van War Studies-alumni die veel van de meest invloedrijke banen in de media bekleden, het vormt een stil leger van individuen die invloed hebben op wat de wereld ziet (en niet ziet) in haar sociale mediafeeds.

SPY SCHOOL

Het Department of War Studies, gevestigd in een imposant gebouw aan de oever van de Theems in het centrum van Londen, bevindt zich in het hart van het Britse establishment. Tot de huidige staf behoren de voormalige secretaris-generaal van de NAVO, de voormalige Britse minister van Defensie en een groot aantal militaire officieren van de NAVO en NAVO-gelieerde landen.

Het is ook een geliefd oefenterrein voor de geheime diensten. In een door de CIA gepubliceerd rapport uit 2009 wordt beschreven hoe voordelig het is om “universiteiten te gebruiken als middel om inlichtingen op te leiden,” en wordt geschreven dat “blootstelling aan een academische omgeving,

 » Lees verder op Viruswaarheid

%d bloggers liken dit: