Wakker Mens:ㅤRusland kondigt deel-mobilisatie af

wakker-mens:ㅤrusland-kondigt-deel-mobilisatie-af

Rusland heeft op 21 september 2022 een gedeeltelijke mobilisatie afgekondigd.
Omdat we bij ons vermoedelijk alleen losse zinsneden uit de jongste toespraak van Poetin zullen horen, en vooral koppen als “Poetin dreigt met kernwapens” zullen zien, heb ik de hele toespraak vertaald.

Geachte vrienden!

Het onderwerp van mijn toespraak is de situatie in Donbass en het verloop van de speciale militaire operatie om het gebied te bevrijden van het neonazistische regime dat in 2014 in Oekraïne de macht heeft gegrepen door middel van een gewapende staatsgreep.

Ik richt mij vandaag tot u, alle burgers van ons land, mensen van verschillende generaties, leeftijden en nationaliteiten, de mensen van ons grote Moederland, allen die verenigd zijn door het grote historische Rusland, soldaten en officieren, vrijwilligers die nu aan het front vechten, deel uitmaken van het leger, onze broeders en zusters – inwoners van de Volksrepublieken Donetsk en Loegansk, de regio’s Cherson en Zaporozje en andere gebieden die bevrijd zijn van het neonazistische regime.

Het gaat om de noodzakelijke, dringende stappen om de soevereiniteit, de veiligheid en de territoriale integriteit van Rusland te beschermen, om het ondersteunen van de wens en de wil van onze landgenoten om hun eigen toekomst te bepalen en om het agressieve beleid van sommige westerse elites,

 » Lees verder op WakkerMens.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: