Bereid u NU voor op een nucleaire oorlog

bereid-u-nu-voor-op-een-nucleaire-oorlog

23-09-22 10:01:00,

De recente “gedeeltelijke mobilisatie” van Rusland zal 300.000 militaire reservisten oproepen die de komende maanden zullen worden getraind en ingezet in het lopende conflict met Oekraïne. Het is nu algemeen bekend – hoewel westerse landen het overduidelijke blijven ontkennen – dat de militaire offensieven van Oekraïne worden geleid door NAVO-troepen, met gebruikmaking van NAVO-satellieten, training en uitrusting. In wezen vecht Rusland al tegen de NAVO in een continentale oorlog, en Rusland beseft dat de westerse landen geen genoegen zullen nemen met minder dan de volledige vernietiging van Rusland als soevereine natie, schrijft Mike Adams.

Naar verluidt stemmen vier republieken in de Donbass-regio over een referendum om officieel deel uit te maken van Rusland. De Oekraïense regering dreigt met gevangenisstraffen tot vijf jaar voor iedereen die zelfs maar stemt bij deze verkiezingen, wat bewijst dat Oekraïne geen enkele belangstelling heeft voor democratie of zelfbeschikking van het volk. Toch vinden deze verkiezingen plaats, en het is zeer waarschijnlijk dat deze republieken zich bij Rusland zullen aansluiten, waardoor ze deel gaan uitmaken van Russisch grondgebied.

Zodra dat is vastgesteld, zal Rusland elke aanval op die nieuw toegetreden regio’s (die natuurlijk ooit deel uitmaakten van de Sovjet-Unie, en waar de meeste mensen etnische Russen zijn die Russisch spreken en die eigenlijk bij Rusland willen horen) beschouwen als een aanval op Rusland zelf. Dergelijke aanvallen kunnen een defensieve reactie van Rusland uitlokken, en die defensieve reactie kan elk type wapen omvatten dat beschikbaar is voor de nationale defensie van Rusland, inclusief kernwapens, herinnerde Poetin de wereld er onlangs aan.

Westerse media en landen proberen een first strike nucleaire holocaust uit te lokken

Westerse media, die nu nog heftiger liegen dan Pravda ooit deed, beweren dat dit Poetin is die dreigt met het eerste gebruik van kernwapens. Dat is natuurlijk een leugen, maar het is een handige leugen die door de westerse media wordt gebruikt om op te roepen tot een westerse preventieve nucleaire aanval op Rusland om “de agressie van Rusland” te stoppen.

Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling, want als Rusland dergelijke dreigementen serieus neemt, zou de klassieke speltheorie vereisen dat Poetin als eerste toeslaat, om de verwachte preventieve aanval van het Westen te voorkomen. We bevinden ons dus in een snel escalerende feedback loop die zou kunnen eindigen in een nucleaire ramp,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: