Compilatie 15

compilatie-15

23-09-22 04:16:00,

Listen to this article Het is weer vrijdag en na een politiek bewogen week waarin de emoties elkaar snel opvolgden van “Jippie het kabinet stapt op” tot even later “grrr, ze komen weer terug”. Waarna de ‘Vera Bergkamp blunder show’ weer hervat werd en al spoedig in herhaling verviel om vervolgens de kans om van geleerde fouten een positief leermoment te maken al spoedig om zeep te helpen.

Het politieke vertrouwen van ‘het volk’ tot 2.8 op een schaal van tien, naar ik hoop voor Den Haag niet op een schaal van honderd. Alhoewel mij dit ook niet zou verbazen.
Maar een nieuw politiek jaar is weer van start gegaan en de verdere uitrol van de WEF agenda kan weer met volle overtuiging uitgedragen worden.

Hoe het u vergaan is weet ik niet maar zelf heb ik deze week weer wat lessen bijgeleerd.

emf cardGeen 30 maar 90 GRATIS proberen via CommonSenseTV! Niet goed? Geld terug! Het werkt!

 

Mijn cognitieve dissonantie gaat opspelen, op een ‘spionnen school’ zitten om minister van financiën te worden.

Om ‘het kwaad’ in de wereld van een gepast antwoord voorzien heeft onze minister van defensie de buidel getrokken, ze gaat daarmee een opleidingstraject starten waardoor ‘de vijand’ adequaat bestreden kan gaan worden.

Aangezien ‘ons’ leger, in de nieuwe tijd, niet meer op de fiets kan uitrukken, die hebben de Duitsers nog steeds, is er uit onverwachte hoek steun voor ‘onze’ minister van defensie gekomen.

Na geprofiteerd te hebben van het communisme en het menselijke leed van vele honderden miljoenen vermoorde mensen in de communistische landen én de rente van de financiële schulden van alle landen die betrokken waren bij de twee wereldoorlogen, gaat de daarvan puissant rijk geworden familie Rotschild nu de ‘ethische maat’ nemen, van iemand die hun anti-menselijke NWO en WEF agenda doorziet.

Maar de ‘elite’ heeft tijdens de conditionering in de opleidingen met een chirurgische precisie het kritisch denkvermogen bij de massa weten uit te schakelen en de massa is dan al gauw blij met een dode mus te maken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: