Corona Comité Geschil, Grote Reset Plannen en Meer

corona-comite-geschil,-grote-reset-plannen-en-meer

23-09-22 06: 56: 00, Beste lezers

Vandaag is de nieuwsbrief uitzonderlijk beperkt tot verwijzingen naar onze actuele artikelen en TTVnieuws.

Zo is er nieuws over de ongelukkige onenigheid in het Corona Comité. Advocaat Viviane Fischer heeft gisteren uitgebreid verteld over haar samenwerking met Dr. Reiner Füllmich. Fischer beweert dat haar voormalige strijdmakker commissiegeld in zijn eigen zak stak. Ondertussen beantwoordde Reiner Füllmich vragen van kijkers op Bittel TV .

Bovendien heeft de rechtbank van Stuttgart de klacht van Michael Ballweg over zijn aanhouding afgewezen en de zaak doorverwezen naar de regionale rechtbank. “Lateraal denker advocaat” Ralf Ludwig is verbijsterd.

Politicoloog Michael Lüders beschuldigt de Duitse minister van Economische Zaken en Klimaatbescherming, Robert Habeck, van een “collegesyndroom”. Hij wil afleiding van “zijn zelfdestructieve sanctiebeleid”. Lüders vraagt: “Bevriezen voor vrede?”

En BlackRock CEO Larry Fink besprak eerder deze week in New York met de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: