De Anti-Spiegel zal rechtstreeks verslag doen van het referendum

de-anti-spiegel-zal-rechtstreeks-verslag-doen-van-het-referendum

23-09-22 04: 00,

Ik zal vrijdag naar Donbass reizen om als een van de internationale waarnemers het referendum bij te wonen.

Ik heb hierover tot dusver geen verslag kunnen uitbrengen, omdat de informatie om veiligheidsredenen nog niet openbaar is gemaakt. In sommige artikelen heb ik aangegeven dat ik de organisatoren van het referendum enige tijd geleden in de Donbass heb ontmoet. Toen deze week werd aangekondigd dat de referenda al deze dagen zouden plaatsvinden, werd mij gevraagd of ik als waarnemer zou willen deelnemen. Aangezien de westerse media, die niet ter plaatse zijn, zeker veel horrorverhalen zullen vertellen over het verloop van de stemmingen, was ik onmiddellijk bereid het met eigen ogen te zien.

Over de organisatie van de waarnemingsmissie was niets bekend, de waarnemers werd alleen gevraagd zich op 22 in een hotel in Moskou te melden. De waarnemers werd alleen gevraagd op () september in een hotel in Moskou bijeen te komen, waar zij ’s avonds over alles zouden worden geïnformeerd. Op de vergadering,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: