Erger dan de Apenpokken? Meerdere gevallen van huidziekten na COVID-19 vaccinatie verschijnen in medische tijdschriften

erger-dan-de-apenpokken?-meerdere-gevallen-van-huidziekten-na-covid-19-vaccinatie-verschijnen-in-medische-tijdschriften

23-09-22 06:01:00,

De gepubliceerde case studies richten zich op huidziekten, en we publiceren er hier vandaag een paar als een dienst aan het publiek, aangezien de mainstream media dit nieuws zelden of nooit zullen verslaan, bericht Brian Shilhavy.

Aangezien er al een plan bestaat om een uitbraak van Apenpokken te promoten als een van de volgende grote “pandemieën” (zie: Plandemic II Launched to Keep Pandemic Funds Flowing to Big Pharma: MonkeyPox), is het belangrijk om deze bestaande huidziekten te documenteren die al voorkomen na de massale COVID-19 vaccinatiecampagnes.

Het zou me niets verbazen als de criminele “gezondheidsagentschappen” van de overheid, zoals de FDA en CDC, foto’s zouden publiceren zoals in deze studies, en ze allemaal zouden bestempelen als een nieuwe variant van “Apenpokken”, wat angst en paniek zou veroorzaken bij het publiek, terwijl deze huidaandoeningen eerder bijwerkingen zijn van het COVID-19 vaccin.

Vijf gevallen van nieuw ontstane pemphigus na vaccinaties tegen coronavirusziekte 2019

Tijdschrift voor dermatologie, augustus 2022

Abstract

Pemphigus is een groep blaartrekkende aandoeningen die worden gekenmerkt door de vorming van intra-epitheliale blaren in huid en slijmvliezen, geïnduceerd door de binding van circulerende auto-antilichamen aan intercellulaire adhesiemoleculen. De pathogenese is complex en wordt niet volledig begrepen; genetische aanleg en verschillende triggers worden echter algemeen aanvaard als belangrijke factoren bij de ontwikkeling van pemphigus. Er zijn al enkele gevallen van nieuw ontstane pemphigus na vaccinatie tegen coronavirusziekte 2019 (COVID-19) gepubliceerd. Dit artikel meldt in totaal twee gevallen van pemphigus foliaceous en drie gevallen van pemphigus vulgaris die zich voordeden na vaccinaties tegen COVID-19, met anamnestische, klinische en diagnostische gegevensverzameling die veronderstellingen over een mogelijk oorzakelijk verband suggereren.

Klinische beelden van onze gevallen. Geval 1: verspreide oppervlakkige blaren en erythemateuze plekken met schilferige erosies in het gezicht en de onderrug (a-c). Geval 2: diffuse erythemateuze plekken met schilferige en korstvormige erosies in het gezicht en op de romp, volgens een seborroïsche verdeling (d, e). Geval 3: enkele erosieve laesies, diffuse schilfers en korstvormige erosies op de romp (f, g). Geval 4: pijnlijke erosies op het tandvlees en het zachte gehemelte (h). Geval 5: erosieve laesies op de mondholte, neus, rechterwang en buik (i, j).

Lees de de volledige studie hier.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: