“Follow The Money”; ordinaire volger van de gevestigde media | commonsensetv.nl

“follow-the-money”;-ordinaire-volger-van-de-gevestigde-media-|-commonsensetv.nl

23-09-22 06:22:00,

Listen to this article

 

FTM wordt nog wel eens gezien als een kritisch en diepgravend medium waar ze tot op de bodem gaan en alle schandalen aanpakken.  Maar FTM is niet wat het lijkt. Er zijn genoeg uitingen die dat helder maken.

Een bijdrage van Manfred

 

Neem een recente publicatie waarin FTM verstandige mensen framed. Mensen die zich niet willen laten injecteren (met gentherapie vloeistof waarin o.a. ook metaaldeeltjes zitten én waarvan inmiddels honderdduizenden ernstige bijwerkingen officieel zijn geregistreerd en dat slechts als topje van de ijsberg) zijn juist heel verstandig maar worden door FTM extreemrechts genoemd. In één en dezelfde regel plakt FTM het kamerlid Gideon van Meijeren, FVD én omroep Ongehoord Nederland er aan vast alsof ook zij allemaal extremistisch rechts zijn. En dit puur omdat zij Van Dissel graag onderzicht zouden willen zien (verderop in dit stuk meer daarover)

emf cardGeen 30 maar 90 GRATIS proberen via CommonSenseTV! Niet goed? Geld terug! Het werkt!

 

Met de uitdrukking “extreemrechtse antivaxers” insinueert FTM dat als je jezelf niet laat injecteren, dat je dan automatisch extremistisch rechts bent, want “dat hoort  bij elkaar” zo moeten we begrijpen

 

Antivax & extreemrechts: een onmogelijke combinatie

Van oudsher waren het toch de alternatieve links stemmende mensen die altijd een hogere interesse in natuurlijk verantwoordt en gezond leven aan de dag legden? Juist zij hadden altijd (geheel terecht) een kritische houding jegens de chemische synthetische gezondheidszorg “oplossingen” van de Farmaceutische monopolisten?

Rechtse mensen hadden toch nooit of nauwelijks  interesse in gezonder en bewust leven? Ze waren toch vooral geïnteresseerd in carrière, het verdienen van geld, opbouwen van zoveel mogelijk persoonlijk kapitaal en bezit. Kortom; het laten groeien van hun materiële en maatschappelijke status? Bij hen ging materie toch altijd boven natuur en gezondheidsdenken?

Maar nu wordt deze gezonde kritische houding gelabeld aan extreemrechts terwijl linkse mensen op hun beurt zich dan nu weer probleemloos zouden laten injecteren met chemische synthetische onnatuurlijke substanties van de Farmaceutische bedrijven?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: