Met valse documenten: studenten proberen de dienstplicht te ontlopen

met-valse-documenten:-studenten-proberen-de-dienstplicht-te-ontlopen

23-09-22 12: 48: 00,

Terwijl westerse media beweren dat jonge mannen in Rusland massaal het land verlaten om aan een mogelijke gedeeltelijke mobilisatie te ontkomen, zwijgen zij over wat er in Oekraïne gebeurt.

Terwijl de westerse media beweren dat jonge mannen in Rusland massaal het land verlaten om aan een mogelijke gedeeltelijke mobilisatie te ontsnappen, zwijgen zij over wat er in Oekraïne gebeurt.

Omdat Oekraïense mannen die geschikt zijn voor de militaire dienst sinds februari met alle middelen proberen te ontsnappen aan de algemene mobilisatie in Oekraïne, heeft Oekraïne hen verboden het land te verlaten. Nu heeft het land ook alle mannelijke studenten verboden naar het buitenland te reizen om te studeren. Eerder geldige papieren zijn zonder kennisgeving ingetrokken.

De westerse media staan al enkele dagen in vuur en vlam met berichten over vermeende protesten tegen de gedeeltelijke mobilisatie in Rusland. De protesten zijn echter klein, slechts een paar honderd mensen in sommige steden. Aangezien zij hun demonstraties niet hebben geregistreerd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: