NachDenkSeiten:ㅤWanneer zijn we in oorlog? Willy Wimmer’s visie op een serieus proces

nachdenkseiten:ㅤwanneer-zijn-we-in-oorlog?-willy-wimmer’s-visie-op-een-serieus-proces

23-09-22 07: 00,

Het antwoord op deze vraag hangt tot dusver af van de beoordeling van de Russische Federatie met het oog op de westerse aanpak in Oekraïne en de Russische beoordeling van de opportuniteit, indien en wanneer er conclusies moeten worden getrokken uit de bevindingen.

Elke partij zou er goed aan doen een juridisch zuivere argumentatie te geven voor haar eigen acties volgens de erkende regels van het internationaal recht, met inbegrip van de bevindingen van de oorlog van de NAVO tegen Joegoslavië, die in strijd was met het internationaal recht. Daarbij werd een zogenaamd bestaand “recht op bescherming” buiten het eigen nationale grondgebied gepostuleerd.

Dit betreft ook de vraag wanneer men volgens de eigen perceptie in oorlog is. Maanden geleden heeft de wetenschappelijke dienst van de Bondsdag hierover baanbrekende verklaringen afgelegd. Zie hier. Het is raadzaam om deze beginselen naast de feitelijke ontwikkeling die nu plaatsvindt te leggen.

Vanwege de mogelijke referenda in bepaalde gebieden zouden er in de Russische Federatie beslissingen kunnen worden genomen,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: