Russische Mobilisatie – Begin van het Einde voor Kiev en NAVO (VIDEO’S)

russische-mobilisatie-–-begin-van-het-einde-voor-kiev-en-navo-(video’s)

23-09-22 02:24:00,

Door de recente tegenslagen van de Russische troepen in de richting van Kharkiv, de voortdurende artillerieaanvallen van Oekraïne op burgers in de Volksrepubliek Donetsk, en de voortdurende militaire bijstand van westerse landen aan Kiev, heeft Poetin geen andere keuze dan de mobilisatie af te kondigen, bericht Southfront.org.

Ondanks de verwachte toename van het ongenoegen onder een deel van de bevolking over de noodzaak om deel te nemen aan deze oorlog, moeten zelfs zij in Oekraïne toegeven dat de situatie in de zeer nabije toekomst drastisch kan veranderen. Oekraïense telegramkanalen publiceren video’s van grote rijen mensen die naar de militaire registratie- en inschrijvingskantoren kwamen nadat ze een oproep hadden ontvangen. De enkele verhalen over mannen die op klaarlichte dag illegaal zouden zijn gearresteerd in de straten van Russische steden bleken vals te zijn.

In de regio Belgorod, waarvan de inwoners regelmatig worden beschoten vanuit Oekraïne, bedroeg de opkomst bij de commissariaten in de eerste dagen van de mobilisatie meer dan 80 procent. Vrijwilligers, die het leger al sinds het begin van de oorlog helpen door alles wat ze nodig hebben te kopen en af te leveren, komen zelf naar de verzamelplaatsen en delen hun indrukken: er heerst strijdlust en geen paniek. Er zijn ook vrijwilligers die zonder oproep zijn gekomen.

Verkrijgen van uniformen voor de gemobiliseerden

Er zijn veel video’s op sociale netwerken uit verschillende Russische regio’s die het vertrek van de eerste groepen gemobiliseerde burgers laten zien. Veel vrijwilligers die naar het commissariaat kwamen zonder op de oproep te wachten, werden ondervraagd door de media:

De vrijwilligers op de video zeggen:

1. Ik geloof dat gedeeltelijke mobilisatie noodzakelijk is. Ik val onder de categorie die voor mobilisatie is opgegeven, dus ik zal mijn burgerplicht vervullen voor het welzijn van het moederland.

2. Een veteraan van militaire operaties in de SAR. 30 jaar. Ik heb besloten ons volk, kameraden in een moeilijk moment, vrijwillig te helpen en niet in de steek te laten.

3. Ik beschouw het als mijn plicht. Als het land mij nodig heeft, dan ben ik bereid te gaan.

4. Een man heeft op 22 september een video opgenomen bij het militaire inschrijvingskantoor, waar al een aanzienlijk aantal gemobiliseerden en vrijwilligers is aangekomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: