Sigrid Kaag betrapt: The Great Reset? Helemaal waar! Ik voer het uit. | commonsensetv.nl

sigrid-kaag-betrapt:-the-great-reset?-helemaal-waar!-ik-voer-het-uit-|-commonsensetv.nl

23-09-22 09:33:00,

Listen to this article Sigrid Kaag bekent wat veel mensen een complottheorie noemen

The Great Reset

“De Reset vraag? Ja, helemaal eens. Ik ben de Minister die SDG´s (Sustainable Development Goals) moet coördineren op nationaal niveau”.

“Ik ben lid van een stroom van denkers bij het WEF.”

Ter herinnering:

Mensen hebben dit door. Het is de reden dat het allang als normaal gezien wordt dat Sigrid #KutKaag genoemd wordt in de social media.

Zij is een landverrader en draait er niet omheen. Alleen ziet ze het zelf niet zo. Zij heeft niets op met het volk. De mensen die een normaal leven willen leiden zijn voor mensen zoals Kaag pionnetjes in een absurde en levensgevaarlijke wereldvisie waarin zij beschermt kunnen leven en het volk volledig kunnen controleren en afhankelijk maken van dit soort mensen.

Alleen psychopaten kunnen dit uitvoeren. Schwab heeft gezien dat Kaag aan alle voorwaarden voldoet om op te treden als zijn marionet in ruil voor een veilig leven aan de top zonder risico te lopen hetzelfde te moeten ondergaan als het gewone volk.

Kaag is harteloos. Kaag is een sociopaat en een psychopaat. Zonder deze aandoeningen kun je deze plannen niet uitvoeren. Sympathie en empathie maken je ongeschikt voor de taak die zij dient uit te voeren.

Daarom #KUTKAAG

Baudet had het 100% bij het rechte eind.

Uniek schandaal in de Nederlandse geschiedenis: Kabinet stapt op tijdens bijdrage Baudet

De reden dat Kaag beveiliging nodig heeft is Kaag

5 3 Stemmen Artikel beoordeling close

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: