Soylent Green: Californië legaliseert het composteren van MENSEN

soylent-green:-californie-legaliseert-het-composteren-van-mensen

23-09-22 01:03:00,

Gouverneur Gavin Newsom van Californië heeft zojuist nieuwe wetgeving ondertekend waardoor dode lichamen in de hele staat mogen worden gecomposteerd in plaats van begraven of gecremeerd, schrijft Ethan Huff.

Tot nu toe stond de Golden State, net als de meeste staten en de rest van de wereld, alleen het begraven of verbranden van overleden menselijke resten toe. Nu is er de mogelijkheid om van dode mensen meststof voor de bodem te maken. (Gerelateerd: De staat Washington legaliseerde het composteren van mensen in 2019).

Assembly Bill 351 staat expliciet “natuurlijke organische reductie” (NOR) toe, zoals ze het noemen, vanaf 2027. Tot die tijd moeten dode lichamen in Californië nog steeds begraven of gecremeerd worden.

Het NOR-proces houdt in dat menselijke resten in een herbruikbare container worden gestopt en met houtsnippers worden omgeven, zodat ze kunnen luchten om microbiële en bacteriële groei te bevorderen. Na ongeveer een maand is er alleen nog “aarde” over.

Zoals gewoonlijk is het excuus voor de noodzaak om overleden mensen in Soylent Green te veranderen dat de door “opwarming” geplaagde planeet schade ondervindt van begraving en crematie.

“In tegenstelling tot crematie vermijdt het proces de verbranding van fossiele brandstoffen en de uitstoot van koolmonoxide,” beweert de San Francisco Gate. “National Geographic schat dat crematies in de VS alleen al ongeveer 360.000 ton kooldioxide per jaar uitstoten.”

Corrupt parlementslid Cristina Garcia achter wetgeving over menselijke compostering (naast vele andere controversiële wetsvoorstellen)

Een ander excuus is dat de Covid-19 plandemie problemen met de bestaande wetten blootlegde, omdat begrafenisondernemingen overstelpt werden met lijken die een van de twee andere verwijderingsopties nodig hadden.

“AB 351 biedt inwoners van Californië een extra optie die milieuvriendelijker is en hen een andere keuze biedt voor een begrafenis”, aldus parlementslid Cristina Garcia, die het idee steunt dat cremeren en begraven het klimaat schaadt.

“Met klimaatverandering en zeespiegelstijging als zeer reële bedreigingen voor ons milieu, is dit een alternatieve methode van laatste wilsbeschikking die niet bijdraagt aan emissies in onze atmosfeer.”

In een tweet suggereerde Garcia dat het cremeren of begraven van mensen bijdraagt aan “wildbranden, extreme droogte, (en) record hittegolven”.

“… klimaatverandering is echt en we moeten alles doen wat we kunnen om de uitstoot van methaan en CO2 te verminderen,” voegde ze eraan toe,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: