Wat de westerse media verbergen over Lavrovs toespraak in de VN-Veiligheidsraad

wat-de-westerse-media-verbergen-over-lavrovs-toespraak-in-de-vn-veiligheidsraad

23-09-22 02: 54: 00,

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov hield een toespraak in de VN-Veiligheidsraad die niet duidelijker had kunnen zijn. De Duitse media hebben de draak gestoken met het optreden in plaats van hun lezers te vertellen dat het Westen in feite de Derde Wereldoorlog is begonnen.

De compromisloze houding van het Westen tegenover Rusland is algemeen bekend en als een Westerse politicus zelfs maar de mogelijkheid van onderhandelingen of gesprekken met Rusland durft te noemen, breekt er een shitstorm uit in de media. Tegelijkertijd klaagt men in het Westen dat Rusland niet wil onderhandelen. Het feit dat de westerse media bij hun lezers wegkomen met deze duidelijke tegenstrijdigheid is een meesterlijke propaganda.

Vanuit het oogpunt van het internationaal recht is zelfs de training van Oekraïense soldaten op het grondgebied van westerse staten deelname aan de oorlog. Het feit dat de VS nu openlijk betrokken is bij de militaire planning van het Oekraïense leger en Oekraïne ook in real time voorziet van operationele inlichtingen en verkenningsgegevens is de druppel geweest die de emmer deed overlopen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: