Wie stuurt de revolutie in Iran aan? – Jeroen en Willem nemen de week door (deel 1) – Café Weltschmerz

wie-stuurt-de-revolutie-in-iran-aan?-–-jeroen-en-willem-nemen-de-week-door-(deel-1)-–-cafe-weltschmerz

,

In dit eerste deel van het weekjournaal nemen Jeroen en Willem het politiek theater door. Zij bespreken de situatie in Iran samen met Shohreh Feshtali. Uiteraard gaan zij ook in op de gecureerde energiecrisis en bespreken zij wat je hieraan zou moeten doen. Tot slot gaan zij in op de propaganda en censuur die hoogtijdagen viert.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: