Digitale Euro komt eraan – Jeroen en Willem nemen de week door (deel 2) – Café Weltschmerz

digitale-euro-komt-eraan-–-jeroen-en-willem-nemen-de-week-door-(deel-2)-–-cafe-weltschmerz

25-09-22 02:30:00,

In het tweede deel van het weekjournaal nemen Jeroen en Willem internationaal nieuws door. Bij het onderdeel Agenda 2030 zoomen zij in op de woke-agenda en de digitale Euro die er nu echt aankomt – en daarmee het besluit over welke bedrijven wel en welke bedrijven niet mee mogen doen aan de markt.

Bij juridisch nieuws gaat het over de hypocrisie betreffende demonstranten wel te vervolgen en misdadigers niet, de week van de vaccinatieschade en de internationale ontwikkelingen daar omheen. Ook de overwinning op Big Tech in Texas omtrent censuur komt aan bod.

Betreffende medisch nieuws bespreken zij de overlijdensberichten en de laatste nieuwtjes over long-Covid en – wat nou de oversterfte heeft veroorzaakt. De EMA is voornemens permanente autorisatie te geven aan de MRNA-injecties.

Tot slot gaan zij in op de demonstraties, de trekker-optocht en de demonstratie op 2 oktober door Samen voor Nederland.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: