Probleem met het spamfilter. Reacties verdwijnen onbedoeld in de prullenbak – Update

probleem-met-het-spamfilter.-reacties-verdwijnen-onbedoeld-in-de-prullenbak-–-update

28-09-22 12:12:00,

ATTACHMENT: DE BRIEF

Beste Rommel,

Dus na 72 uur op Uw site een aantal reacties te hebben geschreven die geplaatst zijn gaat nu het doek dicht.

Ik lees de artikelen op Uw site al meer dan een jaar maar had tot afgelopen Zondag 25 September 2022 geen gebruik gemaakt van de Reageer Optie. Ook niet de urgentie gevoeld. Daar waren diverse redenen voor. Ik zal ze voor U even op sommen, het zijn er maar vier:

1) de naam van Uw Site en het Adres: “Frontnieuws”, dit is een naam die natuurlijk veel associaties op roept met de Tweede Wereld Oorlog. Fascistisch partij associaties, zoals Zwart Front (1934-1940), Nationaal Front (1940-1941) en uiteraard ook de NSB gebruikte “Front” voor alles wat los en vast zit. Niet erg bemoedigend om op zo een site je reactie (s) te plaatsen als je wilt dat er iets ten positieve in Nederland verandert. Het land waarvan Uw broodheer denkt eigenaar te zijn maar het niet is. En nooit zal worden.

Wat betreft Uw adres .com. Dus een Nederlandse naam voor een News-Site met een .com adres. Bijzonder! Ninefornews.nl heeft precies het omgekeerde. Een Engelse naam met een Nederlands adres. Ook van U, die site!

2) Rommel. De eigenaar van deze site. “Wie is die Rommel toch?”. Goeie vraag. De AIVD, een lid van het KH. Ik weet het niet. Maar een van de twee zou zo maar kunnen, toch?

3) Hoe Rommel “eigenaar van de site” zich zelf voorstelt: dicht tegen het volk aan leunen met je een “navelstreng in Amsterdam en wieg in Den Haag, in de Schilderswijk, naast het ORANJEPLEIN, het zwarte gat van de ASOCIALEN, maar zeer leerrijk, vooral STRAATVEGEN (je bedoeld “STRAATVECHTEN” de bruinhemden van Opa Bernhard)”

4) En als laatste. Het woord “Rommel” brengt allemaal associaties op.
De eerste die bij mij opkomt is die van de betekenis van Rommel dat betekent: allerlei dingen zonder orde bij elkaar, rotzooi 2) waardeloze spullen bij elkaar
En de tweede is die de Duitse generaal-veldmaarschalk Rommel. Een militair die mijn inziens een goede militair was. Wilde helemaal niets van het Nazisme hebben. Maar hij was wel militair. Dan leg je een eed af en kan je niet anders. (Deze hoogstaande man toch even besmeuren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: