Amerikaans Roulette – Europa’s doodswens

amerikaans-roulette-– europa’s-doodswens

29-09-22 11:01:00, Oekranazi’s in de VS Russisch roulette is een zeer merkwaardige uitdrukking. Tenminste voor een Rus. Om de eenvoudige reden dat hij er nog nooit van gehoord heeft. In feite bestaat het niet in het Russisch, noch de uitdrukking, noch de werkelijkheid. Het is iets wat we met verbazing leren kennen als we Engels leren. De uitdrukking is een Amerikaanse uitvinding en alleen een Amerikaan met een doodswens kan zoiets hebben bedacht, in 1937 zelfs (https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_roulette). En zo is het dat alleen een Amerikaan met een doodswens de huidige situatie had kunnen bedenken. Hij heeft de beer meer dan dertig jaar lang zo veel en zo vaak geprikt dat de beer veel tijd heeft gehad om precies te plannen wat hij zou doen. Nu doet hij het. Waarom bent u verbaasd? U hebt het pistool geladen en op uw eigen hoofd gericht, verwacht nu dat de kogel eruit komt, schrijft Batiushka.

Waar we vandaan komen

De Speciale Militaire Operatie (SMO) in Oekraïne had al in april 2022 voorbij kunnen zijn, of uiterlijk in augustus, toen de meeste oude Sovjetwapens van de troepen van het Kievse regime, aangevuld met voorraden uit landen van het voormalige Warschaupact, waren vernietigd. Het Westen, dat het Oekraïense volk negeert omdat het slechts kanonnenvoer is, heeft echter ingegrepen en het conflict laten escaleren tot een grootschalige oorlog door het leveren van wapens, technologie en mankracht in opdracht van het verwesterde Oekraïense oligarchaat. (Net als in februari 1917, toen het Westen de “Russische revolutie” creëerde op bevel van het verwesterde Russische oligarchaat, waarbij het volk eveneens werd genegeerd). Oekraïne is dus slechts het strijdtoneel geworden van de echte oorlog, die tussen Rusland en de VS.

Het Russische antwoord op de westerse escalatie en agressie is een gedeeltelijke mobilisatie. De beperkte SMO zal meer mankracht nodig hebben om de gedoemde, door de NAVO geleverde nazi’s te verslaan, wier aantal sterk is toegenomen door de komst van NAVO-troepen in Oekraïense uniformen en door huurlingen. President Poetin werd er door de westerse heersende klasse via hun door de staat gecontroleerde media van beschuldigd hen te bedreigen met een nucleaire aanval. Dit was niet het geval. Hij had Truss, die Rusland met een kernaanval had bedreigd, simpelweg geantwoord dat Rusland een dergelijke agressie met hetzelfde zou beantwoorden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: