Prikdokter heeft na vaccindood vader spijt: Roept op tot wereldwijde vaccinatiestop

prikdokter-heeft-na-vaccindood-vader-spijt:-roept-op-tot-wereldwijde-vaccinatiestop

29-09-22 06:01:00,

De Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra liet zich in januari 2021 zo snel mogelijk vaccineren met het Pfizer-vaccin, waarna hij een fervent voorstander werd van de Covid-prik. Maar na een sterfgeval in de familie begon de arts onderzoek te doen – en ontdekte steeds meer veiligheidsrisico’s van het vaccin. Hij veranderde van mening en ging ermee in de openbaarheid. Hij roept nu op tot een wereldwijd vaccinatieverbod, schrijft Report24.news.

Malhotra verscheen destijds zelfs in “Good Morning Britain” en promootte het Covid-vaccin: de Indiase filmmaker Gurinder Chadha, die ook in het programma aanwezig was, heeft zich naar aanleiding daarvan laten vaccineren.

Een sterfgeval in de familie maakte dokter Aseem Malhotra achterdochtig. Zijn vader, voorheen fit en gezond, kreeg ongeveer zes maanden na zijn Pfizer-prik een hartstilstand. De autopsie bracht ernstige occlusies van twee belangrijke slagaders aan het licht. Malhotra verdiepte zich vervolgens in complicaties na vaccinatie – en stuitte op studies die een verhoogd risico op een hartaanval en myocarditis lieten zien na mRNA-vaccinatie. Malhotra zei tegen The Epoch Times: “Ik heb geneeskunde en wetenschap altijd met de nodige onzekerheid benaderd, omdat de dingen voortdurend evolueren. En de informatie die ik toen had, is totaal anders dan de informatie die ik nu heb. En aangezien de informatie is veranderd, is het mijn plicht en verantwoordelijkheid om op die informatie te reageren. En dat is wat ik doe.”

Malhotra veranderde zijn mening over de werkzaamheid en veiligheid van het Covid-vaccin grondig – en maakt daar geen geheim van. In een recent tweedelig onderzoeksartikel (hier te vinden: deel 1 en deel 2) ging hij in op de risico’s van de vaccins. De samenvatting van het eerste deel luidt:

Resultaten: bij jongeren loopt het “te behandelen aantal” om één sterfgeval te voorkomen in de duizenden. Een nieuwe analyse van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken met behulp van messenger ribonucleic acid (mRNA) technologie suggereert een groter risico op ernstige bijwerkingen door de vaccins dan door ziekenhuisopname als gevolg van COVID-19. Farmacovigilantie systemen en real-world veiligheidsgegevens, gekoppeld aan plausibele mechanismen van schade, zijn zeer zorgwekkend, in het bijzonder met betrekking tot cardiovasculaire veiligheid. Als gevolg van een mogelijk signaal uit de fase 3-studie van Pfizer werd in Engeland in 2021 een aanzienlijke toename van oproepen voor hartstilstand aan paramedici waargenomen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: