SABOTAGE Nord Stream pijpleiding duidelijk georkestreerd door meedogenloze Biden regime: Nuland, Biden en Sen. Johnson eisten allen “een permanente beëindiging” met alle noodzakelijke middelen

sabotage-nord-stream-pijpleiding-duidelijk-georkestreerd-door-meedogenloze-biden-regime:-nuland,-biden-en-sen.-johnson-eisten-allen-“een-permanente-beeindiging”-met-alle-noodzakelijke-middelen

29-09-22 08:01:00,

De vernietiging van de Nord Stream 1 en 2 pijpleidingen in de Oostzee is een van de meest schandelijke en kwaadaardige daden van terrorisme en sabotage in de geschiedenis van onze wereld. Nu de sabotage door talrijke landen is bevestigd, is de blame game begonnen en vraagt iedereen zich af: “Wie heeft het gedaan?”, schrijft Mike Adams.

President Joe Biden, de Russofobe ambtenaar van het State Department Victoria Nuland en GOP senator Ron Johnson staan allemaal geregistreerd met hun eisen dat de Nord Stream pijpleidingen worden uitgeschakeld, en impliceren dat zij alle nodige middelen zullen gebruiken om dat resultaat te bereiken.

Bekijk vanaf 2:52 de volgende uitwisseling tussen senator Ron Johnson en Victoria Nuland, een bekende Ruslandhater en de belangrijkste architect van het corrupte Zelensky-regime dat openlijk samenwerkt met feitelijke nazi’s terwijl ze miljarden dollars steelt van de Amerikaanse belastingbetaler:

Senator Ron Johnson: “Ik kan geen krachtiger manier bedenken om de Russische agressie te bestraffen dan door de geboekte vooruitgang terug te draaien, en indien mogelijk te voorkomen dat Nord Stream 2 ooit wordt voltooid.”

Senator Johnson: “…Actie ondernemen om te voorkomen dat het ooit operationeel wordt.”

Nuland: “…Onze verwachting is dat de pijpleiding zal worden opgeschort.”

Johnson: “Ik hoop zeker dat de Commissie Buitenlandse Betrekkingen van de Senaat wetgeving zal aannemen die verder gaat dan alleen het opschorten van de pijpleiding, maar deze permanent zal beëindigen.”

Op 7 februari van dit jaar uitte Joe Biden een nauwelijks verholen dreigement om de Nord Stream pijpleiding te vernietigen in zijn gebruikelijke schurkenstijl die we allemaal te zien krijgen als hij zich voordoet als een stoere vent:

Joe Biden: “Als Rusland binnenvalt… dan zal er geen Nord Stream 2 meer zijn. We zullen er een einde aan maken.”

Verslaggever: “Maar hoe gaat u dat precies doen, aangezien… het project in handen is van Duitsland?”

Biden: “Ik beloof u dat we dat zullen kunnen doen.” (gevolgd door een zelfvoldane glimlach)

Eerder dit jaar, op 27 januari, beloofde Victoria Nuland dat Nord Stream 2 “hoe dan ook” zou worden stopgezet. Hier is de video:

Victoria Nuland: “Als Rusland Oekraïne binnenvalt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: