Plan B: Oekraïense oorlog is nieuwe route naar Grote Reset

plan-b:-oekraiense-oorlog-is-nieuwe-route-naar-grote-reset

30-09-22 10:01:00,

Niemand begrijpt het hele plaatje. Ik ook niet, maar dit is wat ik heb opgestoken door mijn oren open en mijn hoofd naar beneden te houden. Ik werk op een beveiligde plek. Dat is alles wat ik zeg. Dit is wat ik weet, schrijft Junior.

China is het maatschappelijke model voor de globalisten (de superrijke families en hun handlangers).

Zij hebben China al in de jaren zeventig als proeftuin gebruikt. De resultaten bevallen hen – een superpassieve bevolking die is afgericht op een leven met willekeurige, zinloze regels en beperkte persoonlijke autonomie.

De uitdaging sinds het begin van de jaren 2000 is hoe dit model kan worden overgebracht naar de “vrije” wereld met zijn vastgeroeste traditie van wat zij noemen giftig en extreem individualisme en relatief veel persoonlijke vrijheid.

De eerste poging was via de neppandemie.

Iedereen met enige kennis van zaken weet trouwens dat die nep is.

De pandemie was een krankzinnig plan van een kleine maar luidruchtige en goed verbonden groep. Ze zijn echt gestoord.

Het bleek vanaf het begin problematisch.

Het verhaal was dat dit niet-bestaande virus uit China kwam en dat de Chinezen de gevaren met de gebruikelijke meedogenloosheid en efficiëntie aanpakten – maar het werkte.

Dit was bedoeld om een georkestreerd debat in de westerse media in te luiden over de vraag of mensenrechten soms moeten worden opgegeven voor het algemeen belang.

Het resultaat was voorbestemd tot een “ja”, waarna de Chinese stijl van sociaal bestuur langzaam zou worden ingevoerd in het Westen – om “levens te redden” enz.

Tegelijkertijd zou de pandemie de schuld krijgen van voedseltekorten en stijgende prijzen, waardoor rantsoenering zou worden ingevoerd.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat we door deze methoden tegen midden 2021 goed op weg zouden zijn naar “niets bezitten en gelukkig zijn”.

De meer scherpzinnige lezers hier zullen zich de verhalen in de westerse media herinneren over het feit dat China de pandemie veel beter zou aanpakken dan het Westen, enz.

Maar een ernstig gebrek aan overeenstemming op het hoogste niveau in bepaalde westerse landen (vooral de VS en het VK) over de aard en de snelheid van de overgang, plus onverwacht (door de wappies) grass roots verzet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: