VACCIN HOLOCAUST: Honderdduizenden “volledig gevaccineerden” sterven WEKELIJKS, zo blijkt uit officiële overheidsrapporten

vaccin-holocaust:-honderdduizenden-“volledig-gevaccineerden”-sterven-wekelijks,-zo-blijkt-uit-officiele-overheidsrapporten

30-09-22 01:01:00,

Volgens het Office for National Statistics (ONS) in het Verenigd Koninkrijk is het oversterftecijfer enorm gestegen, met name onder de gedeeltelijk of volledig geïnjecteerden. Terwijl de ongevaccineerden grotendeels onveranderd blijven, schrijft Ethan Huff.

Mocht u het nog niet door hebben, de echte plandemie was nooit een door de lucht overgebracht virus. Het zijn altijd de zogenaamde “vaccins” geweest, waarvan de inhoud volgens de laatste overheidsgegevens wekelijks honderdduizenden mensen doodt.

De “volledig gevaccineerden” zijn de wandelende doden, die een beschadigd immuunsysteem met zich meedragen, geplaagd door spike-eiwitten en andere dodelijke gifstoffen die de gezondheidsstelsels overspoelen met zieke en stervende patiënten.

Dit hoort u natuurlijk niet op het “nieuws”, omdat het een heel ander verhaal vertelt dan het verhaal dat wordt verspreid door het establishment, dat ons allemaal wil doen geloven dat de prikken “levens redden”. De waarheid is dat de injecties de wereld voor onze ogen massaal ontvolken.

Het aantal dagelijkse oproepen voor ambulances in Engeland, bijvoorbeeld, is nu zo hoog dat het systeem daar moeite heeft om eerstehulpverleners naar elk afzonderlijk geval te sturen. Ziekenhuizen raken ook overstelpt met patiënten die lijden aan na-prik ziekten, waardoor er weinig of geen ziekenhuisbedden overblijven voor anderen.

CDC: Myocarditisrisico 133 keer hoger bij volledig geprikte patiënten

De National Health Service (NHS) heeft blijkens een verzoek om vrijheid van informatie bevestigd dat het aantal hartgerelateerde spoedgevallen in 2021 is verdubbeld ten opzichte van 2020 en daarvoor. In 2022 gaat het aantal tot nu toe nog steeds parabolisch omhoog naarmate het langetermijneffect van de prikken zijn beloop heeft.

We weten uit de laatste grafieken – u kunt ze bekijken op GlobalResearh.ca – dat het aantal ambulanceoproepen maand na maand blijft toenemen, zonder dat het einde in zicht is.

Veel van deze oproepen zijn voor jongere mensen, voor alle duidelijkheid, en niet alleen voor ouderen. Jonge mensen die anders zo fit als een hoentje zouden zijn, worden nu verzwakt met een beschadigd hart, wat in veel gevallen resulteert in een hartaanval of beroerte.

Ook het aantal sterfgevallen neemt explosief toe omdat de geïnjecteerde spike-eiwitten zich in het lichaam van mensen ophopen en stolsels vormen die in veel gevallen uiteindelijk de dood tot gevolg hebben.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: