Redactionele aanbeveling: – Pas op voor nucleaire valse vlag die Rusland de schuld geeft – DissidentNL

redactionele-aanbeveling:-–-pas-op-voor-nucleaire-valse-vlag-die-rusland-de-schuld-geeft-–-dissidentnl

12-10-22 06:22:00,

E. Michael Jones zegt dat als iemand een kernbom laat ontploffen, het de VS zullen zijn, niet de Russen, meldt Kevin Barret.

Dr. E. Michael Jones gaf deze week een verontrustende waarschuwing op False Flag Weekly News:

Col. (Douglas) MacGregor zei gisteren op een of ander platform dat er geen enkel bewijs is dat de Russen nucleaire wapens willen gebruiken. Dat is niet nodig. Ze hebben een overweldigende militaire superioriteit op het moment dat ze zich voorbereiden op het herfstoffensief. Dus het lijkt me dat we het hier eigenlijk hebben over Amerika die een nucleaire bom laat ontploffen en dat toeschrijft aan Rusland. Mocht het je niet zijn opgevallen, ze hebben dit al gedaan met de pijpleiding, dus waarom zouden ze het niet doen met een nucleair wapen?

Jones’ waarschuwing komt te midden van tekenen dat het Amerikaanse leiderschap actief een nucleaire oorlog overweegt. Joe Biden kondigde onlangs aan dat de wereld op de rand van een nucleaire apocalyps staat. Zijn regering lijkt zich daarop voor te bereiden:

Op woensdag kondigde het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) aan dat het 290 miljoen dollar zou uitgeven om een niet nader genoemde hoeveelheid van Amgen’s bloedstoornismedicijn Nplate veilig te stellen, dat is goedgekeurd voor de behandeling van bloedcelbeschadigingen veroorzaakt door het acute stralingssyndroom (ARS) bij zowel kinderen als volwassenen.

De Union of Concerned Scientists is het ermee eens dat het einde van de beschaving dichterbij is dan ooit. Hun Doemsdagklok staat momenteel op “doemsdag” – 100 seconden voor middernacht. Dat is de slechtste “doeminstelling” sinds de Doemsdagklok in 1947 in gebruik werd genomen.

Biden en de media geven Poetin preventief de schuld. Ze zeggen dat Rusland verliest, wanhopig wordt en waarschijnlijk zijn toevlucht neemt tot een nucleaire aanval.

Maar militair ervaren analisten als kolonel Douglas MacGregor en Larry Johnson verschillen van mening. Zij wijzen erop dat de geroemde Oekraïense vooruitgang relatief onbeduidend is. Zoals Johnson schrijft:

Oekraïne moet een frontale aanval uitvoeren op de stad Kherson en moet daarvoor troepen en materieel verzamelen die gemakkelijke doelen zijn voor Russische artillerie, raketten en bommen.

Als Rusland echt zou verliezen, zouden de landen die de sancties aan hun laars lappen en 85% van de wereldbevolking vertegenwoordigen dan niet snel capituleren voor de VS, hun handel met Rusland stopzetten en smeken om vergiffenis van Uncle Sam? En zouden de Saoedi’s en de rest van de OPEC+ niet de kant van Biden kiezen in plaats van Poetin? Maar dat gebeurt niet. Integendeel, het lijkt erop dat de meeste wereldleiders inzetten op de Russen, niet op de Amerikanen. Zij kennen de werkelijke militaire score. Zij weten dat het vooroorlogse Oekraïense leger grotendeels vernietigd is, dat Oekraïne gruwelijke verliezen heeft geleden, en dat de waanzinnige strooptochten tegen onverdedigde lege vlaktes een wanhopige PR-stunt zijn, geen reële bedreiging voor het succes van de Russische SMO. De Russen verzamelen zich momenteel voor hun winteroffensief, en als dat komt, zal Oekraïne alles verliezen wat het heeft gewonnen en nog meer, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor een beslissende oplossing van het conflict.

Het zijn dus de Oekraïners en hun Amerikaanse neocon-spelers – niet de Russen – die wanhopig zijn. Hoe wanhopig? Nou, Zelinsky wil dat de VS Rusland preventief bombarderen, zo wanhopig is hij.

Maar de Amerikanen weten dat dat onmogelijk is. Je kunt niet preventief de grootste kernmacht ter wereld bombarderen zonder jezelf te vernietigen.

Er zijn tekenen dat Amerikaanse functionarissen zich ergeren aan het Oekraïense ongeleide projectiel “bombardeer ze eerst en stel later vragen” Zelinsky. De New York Times publiceerde onlangs een nauwelijks samenhangend artikel met de kop “U.S. Believes Ukrainians Were Behind Darya Dugina Assassination”, dat een soort CIA-boodschap leek te zijn aan de Russen, of de Oekraïners, of Amerikaanse vazallen, of een combinatie daarvan, waarin wordt benadrukt dat “wij Amerikanen echt, echt boos zijn op de Oekraïense heethoofden die Darya Dugina hebben vermoord, en we zijn bezorgd dat de Oekraïners nog meer roekeloos domme dingen gaan doen”.

De Amerikaanse regering is de laatste entiteit op aarde die andere mensen moet vertellen geen roekeloze domme dingen te doen. Maar deze keer hebben ze misschien een punt.

Een extreem roekeloos dom ding dat Oekraïense heethoofden zouden kunnen doen is een nucleaire valse vlag opzetten om Rusland de schuld te geven. Misschien is er een factie van de CIA die dat idee niet leuk vindt, en is het artikel in de New York Times een soort preventieve aanval daarop.

Hoe dan ook, als er een of meer radioactieve paddestoelwolken ontstaan boven Oekraïne of zijn algemene omgeving, ongeacht of dit is gedaan door Oekraïense heethoofden of Amerikaanse speciale agenten of hun Poolse stromannen of Blackwater of dezelfde jongens die Nordstream hebben opgeblazen of het team dat Darya Dugina heeft vermoord of de leugenaars die het Spook van Kiev en de Schunnige Martelaren van Slangeneiland hebben verzonnen, het zal niet veel uitmaken, want we weten allemaal dat de hysterische neocon propaganda media Poetin de schuld zullen geven en eendrachtig om zijn bloed zullen vragen; Zelensky zal onmiddellijk Armageddon eisen; en in het algemeen zal de hel losbreken, figuurlijk en misschien letterlijk. Als de mensen de propaganda geloven, zullen we een Derde Wereldoorlog tegemoet gaan.

Daarom is het belangrijk dit artikel te delen en het nieuws wijd en zijd te verspreiden dat als en wanneer een kernbom afgaat, het de Amerikaans-Oekraïense kant zal zijn, niet de Russische, die het gedaan heeft.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


VS plannen (nog een) valse vlag in Oekraïne, willen Rusland erin luizen voor NUKE-aanval – Moskou