Redactionele aanbeveling: – Geonengineering: Biden’s officiële “nieuwe zonbeschermingsprogramma” | www.konjunktion.info

18-10-22 09: 43: 00,

– 174 views

Chemtrails - Bildquelle: Pixabay / b52_Tresa; Pixabay License

Chemtrails – Beeldbron: Pixabay / b52_Tresa; Pixabay License

Het White House Office of Science and Technology Policy lanceerde onlangs een vijfjarig onderzoeksplan gericht op het ontwikkelen van methoden om zonlicht terug de ruimte in te reflecteren om de planeet te “koelen” en te redden van “global warming”.

Nog maar een paar jaar geleden werden de onafhankelijke media wilde “samenzweringstheoretici” genoemd omdat ze waarschuwden dat geoengineering werd gepland en plaatsvond met behulp van methoden zoals beheer van zonnestraling. Nu worden de samenzweringstheorieën waar critici voor waarschuwden opnieuw samenzweringsfeiten.

Het idee achter het “nieuwe zonnebeschermingsprogramma van het Witte Huis” is om het UV-niveau op aarde te reguleren. Als genoeg daarvan kan worden tegengehouden en teruggekaatst in de ruimte, koelen de temperaturen misschien wat af, wat de poolkappen ten goede komt en overstromingen op de stranden in de toekomst voorkomt. Dit is de officiële “rationale” van het Witte Huis. Eigenlijk precies de “procedure” die al jaren waarneembaar is en die ze nu willen “officieel maken”.

Een manier om de zon te blokkeren is het sproeien van aërosolen in de stratosfeer, ook bekend als “chemtrails”. Chemtrails worden door het publiek ook nog steeds aangeduid als “complottheorie”, maar ook hier zou het slechts een kwestie van tijd moeten zijn voordat ook zij een officieel verklaard complotfeit worden.

Er doen ook ideeën de ronde over het “helderder worden” van oceaanwolken en het “dunner worden” van cirruswolken, waarvan de “klimaatcultus” beweert dat het de zon zou kunnen beletten de planeet overdag te veel op te warmen.

Stratosferische aërosolinjectie houdt in dat een aërosol zoals zwaveldioxide in de stratosfeer wordt gespoten, en omdat het het potentieel heeft om de hele wereld te beïnvloeden, krijgt het vaak de meeste aandacht.

Hoewel morele risicoargumenten de onderzoeksinspanningen hebben belemmerd, krijgt het idee meer aandacht naarmate de klimaatcrisis verergert. – CNBC

(Stratosferische aërosolinjectie omvat het sproeien van een aërosol zoals zwaveldioxide in de stratosfeer, en omdat het het potentieel heeft om de hele wereld te beïnvloeden, krijgt het vaak de meeste aandacht).

Terwijl argumenten van moreel risico de onderzoeksinspanningen hebben belemmerd, krijgt het idee meer urgente aandacht in de verergerende klimaatcrisis. – CNBC)

Climate tech investment fund prijst Biden voor het effenen van de weg voor meer winst uit opwarming van de aarde

Het “Sleepy Creepy” Joe Biden ondertekende eerder dit jaar “White House Sunshine Program” zal waarschijnlijk het sproeien van zwaveldioxide in de atmosfeer omvatten, die zelfs CNBC beschouwt als “schadelijke gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid”.

Maar volgens “wetenschappers en klimaatveranderingsactivisten” zijn deze gevaren “de moeite waard” omdat de vermeende “veranderingen” in het klimaat een “gevaar voor de mensheid” zijn.

“Sunlight reflection has the potential to safeguard the livelihoods of billions of people, and it’s a sign of the leadership of the White House that it’s pushing forward with research so that future decisions can be made on the basis of science, not geopolitical shenanigans (Sunlight reflection has the potential to safeguard the livelihoods of billions of people, en het is een teken van het leiderschap van het Witte Huis dat ze het onderzoek bevorderen, zodat toekomstige beslissingen gebaseerd kunnen zijn op wetenschap en niet op geopolitiek gekonkel.”, prees Chris Sacca, oprichter van het klimaattechnologie-investeringsfonds Lowercarbon Capital, dat profiteert van dit soort klimaatwaanzin.

Ondanks het duidelijke belangenconflict tussen Sacca’s bedrijf en de agenda van het Witte Huis, houdt Sacca vol dat hij “nul financiële belangen heeft buiten de filantropie”. Als je het kunt geloven…

Volgens David Keith, professor aan de Harvard Universiteit, bestaat het idee om zonlicht te blokkeren om de opwarming van de aarde te stoppen al minstens sinds 1965. Alleen vandaag “kan het blijkbaar worden beschouwd als een optie” omdat de samenleving is afgestompt tot een absolute idiocratie gecontroleerd door gestoorde klimaat sektariërs.

Ook in 1965, een rapport aan de toenmalige president Lyndon B. Johnson getiteld “Restoring the Quality of Our Environment”, werd het idee geopperd om deeltjes over de oceaan te sproeien tegen een kostprijs van 100 US dollar per vierkante mijl. Op basis van de dollarkoers van dat moment werd geschat dat het op deze manier terugdringen van de wereldwijde temperaturen ongeveer 500 miljoen US dollar per jaar zou kosten.

Niet iedereen is ervan overtuigd dat het blokkeren van zonlicht de juiste weg is, waaronder Janos Pasztor, uitvoerend directeur van het Carnegie Climate Governance Initiative. Hij zegt dat “modificatie van zonnestraling nooit een oplossing zal zijn voor de klimaatcrisis”.

Opnieuw wordt een geminachte samenzweringstheorie een samenzweringswerkelijkheid.

Quellen:
Het Witte Huis streeft nu hetzelfde zonblokkeringsprogramma na dat twee jaar geleden nog een “complottheorie” werd genoemd
Het Witte Huis zet vaart achter onderzoek om de aarde af te koelen door zonlicht terug te kaatsen
Het globalistische plan: Blokkeer de zon en verander de aarde in een bevroren ijsbal in naam van de strijd tegen “klimaatverandering”
Rising to the Climate Challenge


Een artikel geeft noodzakelijkerwijs de mening van een individu weer. In tijden van propaganda en contra-propaganda is het daarom des te belangrijker om alle informatie kritisch te onderzoeken. Dit geldt ook voor de hier opgestelde artikelen, die naar eer en geweten zijn geschreven. Met het oog op de begrijpelijkheid van de informatie worden alle in de artikelen gebruikte bronnen aan het eind vermeld. Iedereen wordt uitgenodigd ze te bezoeken en zijn eigen mening te vormen met verschillende conclusies.


www.konjunktion.info support: