Redactionele aanbeveling: – Opnieuw bewezen: mRNA “vaccins” tegen COVID veroorzaken veel doden

redactionele-aanbeveling:-–-opnieuw-bewezen:-mrna-“vaccins”-tegen-covid-veroorzaken-veel-doden

21-10-22 05: 53: 00,

Nach den renommierten Pathologen Prof. Arne Burkhardt, Prof. Walter Lang en de hoofdpatholoog van de Universiteit van Heidelberg, prof. Peter Schirmacher, Dr. Michael Mörz, hoofdarts aan het Instituut voor Pathologie van het Gemeentelijk Ziekenhuis van Dresden, heeft nu ook in een op 1 oktober gepubliceerde wetenschappelijke studie 2022 bewezen dat niet Covid-19, maar de op genen gebaseerde COVID-vaccins hartspier- en hersenontstekingen veroorzaken die tot de dood leiden. – Het is niet te zeggen wat er nog meer moet gebeuren voordat het Paul Ehrlich Instituut, verantwoordelijk voor de veiligheid van vaccins, eindelijk zijn misdadig stilzwijgen doorbreekt, deze dodelijke vaccins onmiddellijk verbiedt en een breed onderzoek gelast.

Bevindingen tot nu toe

Al op 1 augustus 2021 circuleerde in sommige media een dpa-artikel dat de hoofdpatholoog van de universiteit van Heidelberg, Prof. Peter Schirmacher, aandrong op veel meer autopsies van mensen die in verband met een vaccinatie waren overleden. Hij waarschuwde zelfs voor een groot aantal niet-gemelde gevallen van sterfgevallen door vaccinatie en klaagde dat pathologen niet op de hoogte waren van de meeste patiënten die na en mogelijk als gevolg van vaccinatie waren overleden. Bij meer dan 40 mensen die binnen twee weken na een vaccinatie zijn overleden, is al autopsie verricht. Schirmacher nam aan dat 30 tot 40 procent van hen stierf door de vaccinatie. Volgens hem is de frequentie van fatale vaccinatiegevolgen onderschat. – Maar er gebeurde niets.

Op 20. September 2021, na maanden van onderzoek, zijn de twee gerenommeerde pathologen Prof. Arne Burkhardt en Prof. Walter Lang in een 1e Pathologie Conferentie in Reutlingen naar buiten getreden omdat zij hun tussentijdse resultaten zeer verontrustend vonden. Zij hadden alarmerende veranderingen gevonden in menselijke organen van overleden personen na vaccinatie op basis van genen. Zij zeiden dat het ging om manifestaties van zelfvernietigende processen die leidden tot ernstige ziekten en zelfs de dood, en dat deze in de overgrote meerderheid van de onderzochte gevallen zeer waarschijnlijk te wijten waren aan de vaccinatie. Ze kondigden de presentatie van hun eindresultaten aan voor Kerstmis.

Op 4 december 2021 presenteerden ze hun schokkende eindresultaten op een 2e pathologie conferentie in Berlijn. Op 10. December 2021 een internationaal symposium over dit onderwerp gehouden, waaraan ook de wereldberoemde prof. Sucharit Bhakdi, hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes Gutenberg Universiteit Mainz tot zijn pensionering 2012, deelnam. Prof. Bhakdi en prof. Burkhardt hebben wetenschappelijk bewijs gepresenteerd dat oproept tot onmiddellijke stopzetting van het gebruik van op genen gebaseerde COVID-vaccins 19. Zij legden ook uit waarom deze vaccins niet kunnen beschermen tegen virale infecties. Er kan geen positief effect worden verwacht. Zij toonden aan dat de vaccins eerder zelfvernietigende processen op gang kunnen brengen die leiden tot ernstige ziekte en zelfs de dood.

Prof. Burkhardt gaf een samenvatting van zijn laatste histopathologische bevindingen na onderzoek van 15 patiënten die binnen enkele dagen tot maanden na de vaccinatie stierven. Hij beschreef een opvallende en unieke lymfocytaire infiltratie, gecentreerd in de bloedvaten, maar met gevolgen voor vele organen, met name het hart en de longen. Voor Bhakdi en Burkhardt zijn deze bevindingen “ondubbelzinnig bewijs van door vaccins veroorzaakte auto-immuunachtige pathologie.” Dergelijke zelfdestructieve processen kunnen worden verwacht met talloze bijwerkingen bij alle gevaccineerde personen, vooral na boostervaccinaties.1
– Maar er gebeurde niets. –

Am 16. Maart 2022, Prof. Burkhardt en zijn onderzoeksgroep eisten in een eerste brief dat het Paul Ehrlich Instituut onmiddellijk alle betrokken geneesmiddelen zou terugroepen en de voorwaardelijke handelsvergunningen zou opschorten. De handelingsvrijheid was tot nul gereduceerd, aangezien er een dringend gevaar voor lijf en leden bestond, een onmiddellijk levensgevaar voor alle mensen die een mRNA-injectie kregen. Zij verzochten de verantwoordelijke hoofden van het PEI, Prof. Dr. Cichutek en Dr. Keller-Stanislawski, om hen op korte termijn kopieën van de verordeningen te bezorgen via 18 wegens het immense gevaar voor de volksgezondheid, het leven en de ledematen. Maart 2022 om hen kopieën van de afgegeven aankondigingen te sturen.

Ter toelichting schreven zij onder andere:
“In alle orgaanweefsels, met inbegrip van het vaatstelsel, het hart en de hersenen, van mensen die plotseling, overwegend niet in het ziekenhuis en zonder therapie, zijn overleden in tijdelijke samenhang met de “vaccinatie” tegen SARS-CoV-2, zijn er consistente aanwijzingen voor schade zoals die gewoonlijk wordt waargenomen bij toxische effecten en vergezeld gaat van ongewone ontstekingsreacties als bewijs van intravitale schade. …
In deze letsels (
dysfunctie, hl) en de bijbehorende ontstekingsgebieden, vooral op de bloedvaten, is een duidelijke expressie van spike-eiwit aantoonbaar door zeer specifieke immunohistochemie. Dit bleek afkomstig te zijn van de “vaccinatie” en niet van een infectie met het SARS-CoV-2 virus. Om de oorsprong van het gevonden spike-eiwit met zekerheid vast te stellen, werd een antilichaam gebruikt dat specifiek werd geproduceerd tegen subunit 1 van de spike SARS-CoV-2 Wuhan-variant, die de basis vormt van de vaccinaties. Tegelijkertijd werd een kleuring uitgevoerd voor het nucleocapside van SARS-CoV-2, dat in een positief geval zou wijzen op het volledige virus. Dit werd echter niet aangetroffen in de beschreven weefsels.

Als de laesies in het weefsel het gevolg waren van een infectie met een SARS-CoV-2-virus, zouden alle componenten van het virus aantoonbaar moeten zijn, in dit geval dus niet alleen het spike-eiwit maar ook het nucleocapside-eiwit.
Als alleen het spike-eiwit zonder nucleocapside aantoonbaar is, kan dit alleen komen door de injectie met de betreffende geneesmiddelen, die de lichaamseigen cellen door middel van mRNA stimuleren om massaal de spike-eiwitten te produceren.”
(nadruk hl)

Hoe serieus Prof. Burkhardt en zijn collega’s waren en zijn blijkt uit het feit dat op 24. 3. 2022 heeft het PEI opnieuw aangeschreven met het verzoek hem mee te delen welke maatregelen zij hebben genomen om het gevaar voor lijf en leden dat de mRNA- en vectorgebaseerde CVID-vaccins 19 opleveren, af te wenden. – Maar opnieuw volgde er geen reactie.2

De bevindingen van Dr. Michael Mörz

In zijn in het Engels gepubliceerde paper concludeert patholoog Dr. Michael Mörz. Michael Mörz vat zijn bevindingen als volgt samen:
“Het huidige rapport presenteert het geval van een 77-jarige man met de ziekte van Parkinson die drie weken na zijn derde COVID-vaccinatie 19 in januari 2022 overleed. De patiënt werd voor het eerst gevaccineerd met het ChAdOx1 nCov 19 vector vaccin in mei 2021, gevolgd door nog twee doses van het BNT162b2 mRNA vaccin in juli en december 2021. De familie van de overledene verzocht om een autopsie vanwege de ambivalente klinische kenmerken die voor het overlijden waren vastgesteld. De onderliggende ziekte (Parkinson) werd bevestigd door autopsie. Er werden echter geen aanwijzingen gevonden voor een bloeiende COVID-19. Intussen bracht immunohistochemische kleuring van de hersenen en het hart eerder niet gediagnosticeerde aandoeningen aan het licht. De hersenen vertoonden multifocale necrotiserende encefalitis (hersenontsteking geassocieerd met meerdere ziektehaarden en lokale weefseldood, hl) met massale inflammatoire lymfocyteninfiltraten. Bovendien vertoonde het hart tekenen van ernstige myocarditis. Tenslotte bleek uit immunohistochemische kleuring dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit in de onderzochte weefsels werd aangetroffen. Uit deze immunohistochemische bevindingen blijkt dat de ontstekingsveranderingen in het hersenweefsel van de patiënt hoogstwaarschijnlijk het gevolg zijn van immunologische processen. Tegelijkertijd werd de afwezigheid van het nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2 vastgesteld, hetgeen suggereert dat het vastgestelde spike-eiwit geen verband houdt met de SARS-CoV-2-infectie. Als een dergelijke infectie de oorzaak zou zijn van het spike-eiwit, zou ook het nucleocapside-eiwit van SARS-CoV-2 aantoonbaar zijn. Bijgevolg moest de bevestigde aanwezigheid van het spike-eiwit worden toegeschreven aan de eerdere vaccinatie met BNT162b2 mRNA-vaccin die de overleden patiënt had gekregen.” 3

In een circulaire van het “New Media Portal” van de “Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie e.V.” (MWGFD e.V.) van 8 oktober 2022 staat:

“‘Het wonder is geschied. Wij zijn opgelucht en dolblij”, reageren Prof. Sucharit Bhakdi en Dr. Karina Reis op de baanbrekende ontdekking van Dr. Michael Mörz. Er is geen enkele manier meer om de dood na vaccinatie toe te schrijven aan een infectie!
Zowel de SarsCov-2 ziekte als de Covid injecties veroorzaken spike-eiwit in het lichaam. Maar bij een natuurlijke infectie wordt ook het zogenaamde nucleocapside-eiwit geproduceerd. Bij een 77-jarige overledene kon het spike-eiwit worden aangetoond in het hart, de hersenen en endotheelcellen (cellen die de kleine bloedvaten bekleden), maar geen nucleocapside-eiwit. De “vaccinatie” is dus vastgesteld als de oorzaak van de toxische eiwitten.
De autopsie op de 77-jarige man toonde onder andere necrotiserende encefalitis en myocarditis – de bekende “klassiekers” na de geninjectie – en bevestigde daarmee de bevindingen van de pathologen rond Prof. Arne Burkhardt. …”

Wat doet Lauterbach?

Ondanks dit duidelijke wetenschappelijke bewijs heeft de farmaceutische lobbyist en minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach het initiatief genomen 14. Oktober 2022 een nieuwe vaccinatiecampagne met als titel “Ik bescherm mezelf”. Daarbij beweerde hij, zoals tagesschau.de gretig meldt, dat een Corona-infectie ook de kans op overlijden aan een hart- en vaatziekte gedurende een jaar verhoogt. “De persoon die nu Corona heeft gehad en zes maanden later aan een hartaanval overlijdt, wordt nooit opgenomen in de Corona-statistieken,” legt Lauterbach uit. “Maar ze moeten eigenlijk geteld worden, want de persoon zou niet gestorven zijn zonder de infectie.”
Er is ook een “aanzienlijk aantal niet gerapporteerde gevallen” van Corona infecties. Bij veel mensen wordt een positieve snelle test niet bevestigd door een PCR-test. Daarom moet men verwachten dat het totale aantal Corona-infecties drie tot vier keer zo hoog is als momenteel wordt gerapporteerd met 100.000.4

Het is duidelijk dat hij de ernstige bijwerkingen van de vaccinatie wil afleiden en verklaren als nawerkingen van een Corona-infectie, aan Long-COVID. De vermeende wetenschapper Lauterbach negeert opzettelijk de vele hem met zekerheid bekende wetenschappelijke bewijzen dat de mRNA-injectiestoffen de oorzaak zijn van de vele dodelijke hart- en herseninfecties, en beweert een oorzakelijk verband met de Corona-infecties, echter zonder dit wetenschappelijk te bewijzen.

De epidemioloog en voormalig arts Dr. Friedrich Pürner zei over de uitspraken van Lauterbach dat hij grote twijfels had over zijn medische deskundigheid. “Iemand in de statistieken opnemen als coronadode alleen omdat hij zes maanden voor een hartaanval een coronainfectie had, zonder enig bewijs van een verband, ontbeert elke statistische en wetenschappelijke basis. Woorden schieten me te binnen, maar mijn beleefdheid verbiedt me ze uit te spreken.” 5

Maar afgezien van een zeker terechte twijfel over het gebrek aan medische expertise, wijst alles op een opzettelijke opzet. De ernstige tot dodelijke gevolgen van “vaccinaties” moeten uiteraard met alle middelen voor de bevolking verborgen blijven, en vaccinaties zullen hoe dan ook nog verder worden doorgedrukt. –

Als dit zo is: met wat voor gigantische misdaad hebben we hier eigenlijk te maken?

————

1 Over al het voorgaande, zie:
Pathologen: COVID 19 vaccins causaal …
2 Zie: Pathologen setzen in Brandbriefen …
3 https://www.researchgate.net/profile/Michael-Moerz
4 tagesschau.de 14.10.2022
5 Reitschuster.de 15.10.2022

Weitere ergänzende Links:

https://uncutnews.ch/neue-studie-bestaetigt-dass-die-covid-impfstoffe-gehirnzellen-und-herzzellen-abtoeten-und-zum-tod-fuehren/

https://uncutnews.ch/die-blutspur-der-covid-impfungen/

https://uncutnews.ch/verdecktes-verbrechen-das-perfekte-gift-mord-durch-impfung-5-monate-spaeter/