Redactionele aanbeveling: – COVID-19 Vax vernietigt harten en hersenen van miljarden mensen – Dr. Sucharit Bhakdi (met Video – engels)

Door 

Dr. Sucharit Bhakdi en 

Greg Hunter

GlobalResearch, 01 november 2022

Greg Hunter’s USAWatchdog 29 oktober 2022Thema: 

Wetenschap en geneeskunde

***

De wereldberoemde microbioloog en viroloog professor Sucharit Bhakdi MD heeft vele medische en wetenschappelijke prijzen gewonnen en heeft meer dan 300 peer-reviewed onderzoekspapers. Dr. Bhakdi was een van de eerste wereldwijde topartsen die waarschuwde voor de dodelijke en slopende effecten van de CV19-vax. Hij had gelijk. Dr. Bhakdi zegt dat er bewijs is dat als de injecties het hart of de hersenen bereiken, ze onherstelbaar zullen worden beschadigd.

Dr. Bhakdi brengt één autopsie naar voren die dit heeft gevonden en legt uit:

“In meerdere delen van de hersenen bij deze overleden man vond de dokter hetzelfde. . . . Hij vond de verdomde spike-eiwitten in de kleinste haarvaten van de hersenen. . . Er is geen reparatie omdat de dokter ontdekte dat deze kleine bloedvaten werden aangevallen door het immuunsysteem en vernietigd. De dokter vond onweerlegbaar bewijs van hersencelbeschadiging van cellen die dood en stervende zijn.Deze arme kerel stierf omdat zijn hersencellen aan het afsterven waren. . . . Dezelfde patiënt die stierf. . . . had dit multifocaal, dat wil zeggen op veel verschillende locaties, necrotiserend, dat wil zeggen sterven, encefalitis. . . . Hij had nu typische dingen gezien bij mensen na het vaxeren. Ze verliezen hun persoonlijkheid. Ze verliezen hun verstand. Ze verliezen hun denkvermogen. Ze worden dement. Ze kunnen niet horen. Ze kunnen niet praten. Ze kunnen niet zien. Ze zijn niet meer de mensen die ze waren. Het zijn vernietigde mensen. Hun hersenen zijn vernietigd. De dokter vond iets zo verschrikkelijks dat hij het meteen moest publiceren.  Dit werd op 1 oktober 2022 gepubliceerd in “Vaccine”, een toonaangevend wetenschappelijk tijdschrift. Het is peer-reviewed en het werd meteen geaccepteerd. . . . Het kan door iedereen worden gelezen. Ik smeek u om het zelf te lezen. De arts die de autopsie deed, ontdekte dat afgezien van deze vreselijke dingen die met de hersenen gebeurden, dezelfde dingen in het hart gebeurden. Het gebeurde in het hart van dezelfde patiënt. Hij zag dezelfde verdomde duivel ontworpen spike-eiwitten. Dit betekent dat het gen dat de daders bij miljarden mensen hebben geïnjecteerd, de bloedvaten van de hersenen en het hart bereikt. Ze vermoorden mensen. Ze vermoorden mensen op de meest verschrikkelijke, angstaanjagende en kwellende manier.”

Dr. Ryan Cole, Dr. Mike Yeadon en ik zingen altijd hetzelfde. Je moet je realiseren dat we elkaar niet kenden totdat Covid kwam, en er zijn zoveel anderen. Ze zijn niet dom, en het zijn geweldige en intelligente mensen, en als iedereen hetzelfde zegt, moet je gaan denken dat we misschien gelijk hebben. Als we gelijk hebben, en ik zeg dat ik het niet ben, ik ben een van de duizenden, en deze duizenden hebben misschien gelijk, dan vermoord je jezelf en je kinderen en je dierbaren. Waarom doe je dit? Waarom?”

Dr. Bhakdi stelt dat de wereld de injecties nu moet stoppen. . . . en Covid is een ‘criminele hoax’.

Tot slot zegt Dr. Bhakdi:

“Ik durf het niet te zeggen, maar tot anderhalf jaar geleden was ik wetenschapper. Nu zie ik wat er aan de hand is. Ik moet toegeven dat de collega’s en vrienden van mij die me hebben verteld dat dit genocide is, misschien gelijk hebben. Ik weet het niet, maar ik heb het gevoel dat er geen andere agenda kan zijn. Er is geen andere verklaring. Er is geen andere verklaring omdat het duidelijk is dat deze op genen gebaseerde vaccins niet nodig zijn omdat we niet te maken hebben met een dodelijk virus dat de mensheid vernietigt. Iedereen die anders zegt liegt duidelijk in je gezicht. Ten tweede is het duidelijk dat deze zogenaamde vaccins nooit bescherming hadden kunnen bieden tegen infectie. . . . Ten derde, en het ergste, deze op genen gebaseerde vaccins zijn de meest verschrikkelijke instrumenten die ooit in het menselijk lichaam zijn geïntroduceerd om mensen te vernietigen. . . .

Er is veel meer in het 53 minuten durende interview.

Sluit je aan bij Greg Hunter van USAWatchdog.com terwijl hij één op één gaat met de wereldberoemde microbioloog en viroloog, professor Sucharit Bhakdi MD voor 10.29.22.

Dr. Bhakdi zegt dat de Duitse regering hem vervolgt met totaal valse beschuldigingen van antisemitisme, maar hij wordt echt gestraft omdat hij zich uitspreekt tegen de CV19 vax. Al vroeg vertelde hij mensen om de CV19-injecties niet te krijgen. Indien veroordeeld, zegt Dr. Bhakdi dat hij een gevangenisstraf van 5 jaar tegemoet gaat. Zijn proces is in 2023.