Redactionele aanbeveling: – Baby’s in het vizier van vaccinatie

redactionele-aanbeveling:-–-baby’s-in-het-vizier-van-vaccinatie

04-11-22 06: 44: 00,

Uit officiële sterftecijfers op basis van gegevens van 29 Europese landen blijkt dat sinds het Covid-19-vaccin voor het eerst door het EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) werd toegelaten voor kinderen, het aantal sterfgevallen onder 0-( Na de goedkeuring door het EMA van de injectie Covid-19 voor kinderen van 5 jaar en ouder is het sterftecijfer bij kinderen met 755 % gestegen voor het gehele jaar 2022 in vergelijking met het gemiddelde voor de jaren 2018 tot en met 2021. Desondanks gaf het EMA onlangs zelfs een aanbeveling voor de goedkeuring van twee Corona-vaccins voor baby’s van 6 maanden en ouder. Wat voor soort georganiseerde misdaad is dit? – Het volgende is een verklaring van “Artsen en Wetenschappers voor Gezondheid, Vrijheid en Democratie”. (hl)


Baby’s in het vizier van vaccinatie

door Sabine Escucha Schneider

Pers Medici en Wetenschappers voor Gezondheid, Vrijheid en Democratie (MWGFD)

Een verontwaardiging ging door het net toen een kinderartsenpraktijk op haar website schreef alleen gevaccineerde baby’s vanaf 6 maanden te willen behandelen. Wat is er gebeurd? Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft onlangs een vrijgaveaanbeveling uitgebracht voor twee Corona-vaccins voor baby’s vanaf 6 maanden. Duizenden lezers brachten de aanbeveling waarschijnlijk in verband met het Corona-vaccin
en schreven verontwaardigd commentaar. Binnen zeer korte tijd werd de lezing over babyvaccinatie op de website van de kinderarts afgezwakt.

Er is momenteel immers geen aanbeveling van de STIKO (Permanente Commissie Vaccinatie) hiervoor, het besluit van de STIKO is nog in behandeling. De controverse is echter begonnen. STIKO-hoofd Mertens beschreef Corona intussen als een “endemische” infectie, d.w.z. een infectie die alleen in bepaalde regio’s in constante aantallen voorkomt; bij een pandemie is de verspreiding wereldwijd.1 Als vader zou hij niet aanraden een kind van 7 jaar te vaccineren.2

Een blik op de statistieken van oversterfte bij kinderen leert ons dat de geleidelijke versoepeling van de EMA-goedkeuring, eerst voor kinderen vanaf 12 jaar, vervolgens vanaf 5 jaar, tegelijkertijd gepaard ging met een toename van het aantal oversterftegevallen bij kinderen met 755 %! (siehe Euromomo)3. Het streven naar inenting tegen Corona lijkt in deze context uiterst misdadig.
Wat momenteel opvalt is dat elke kritische discussie zijn weg heeft gevonden naar een deel van de gebruikelijke media. So verließen sogar die öffentlich-rechtlichen Sender in ihren Dokumentationen ARD (20.10.22), ARTE (18.10.22) und MRD (14.10.22) ihre Verleumdungshaltung. Dit is nieuw. En te laat.

Wat zeggen de medische professionals en wetenschappers van het MWGFD initiatief hierover?

Dit initiatief heeft vanaf de eerste seconde gewaarschuwd tegen de nieuwe, onvoldoende geteste mRNA vaccins. Een van ’s werelds meest gerespecteerde en ervaren microbiologen, professor Sucharit Bhakdi, heeft al vroeg uitgelegd waarom er schadelijke effecten te verwachten zijn en heeft krachtig gewaarschuwd tegen deze vaccinatie. Vandaag, tweeënhalf jaar na het begin van de zogenaamde Corona-crisis 2020, weten we heel goed hoezeer hij gelijk had. Het virus zelf heeft het gezondheidssysteem niet doen instorten, maar de genomen maatregelen tonen steeds meer hun desastreuze gevolgen.
Zo neemt het nu bittere wraak voor het feit dat een mRNA-vaccinatie niet zorgvuldig werd getest zoals voor geneesmiddelen gebruikelijk is, maar dat integendeel alle, maar dan ook alle, voorheen geldende richtlijnen voor de veiligheid van geneesmiddelen willekeurig overboord werden gegooid. Bijgevolg zijn alle mensen die sindsdien de Corona-vaccinatie hebben gekregen, deel gaan uitmaken van een experiment, d.w.z. strikt genomen, studiedeelnemers. Dit zal waarschijnlijk slechts voor weinigen duidelijk zijn geweest. De fatale bijwerkingen van vaccinatie worden echter steeds duidelijker.

Huidige kennis over het effect van op genen gebaseerde “vaccins”

In tegenstelling tot conventionele vaccins wordt het lichaam niet geïnjecteerd met een geïnactiveerd virus, maar alleen met de genetische informatie voor de productie van het herkenningskenmerk van een coronavirus, namelijk het spike-eiwit. Hierdoor gaan de lichaamscellen dit spike-eiwit zelf produceren, zodat het immuunsysteem het kan gebruiken om de vijand te herkennen en antilichamen tegen het coronavirus te ontwikkelen. Wanneer een coronavirus ons lichaam binnendringt, herkent ons immuunsysteem de indringer en vernietigt het zowel het virus als de door het virus aangetaste cellen.

Bij vaccinatie echter worden volledig gezonde lichaamscellen op hun oppervlak voorzien van het kenmerk van een indringer. Ze worden dus ten onrechte als vreemd gemarkeerd en door het immuunsysteem vernietigd. De blauwdruk van het spike-eiwit is ingebed in kleine vetbolletjes, deze komen als eerste in het bloed terecht, de binnenste vaatwand wordt als eerste beschadigd, dit leidt tot stolsels en zorgt er ook voor dat de spike in allerlei organen terechtkomt.4

Zo ontstaan snel de gevreesde hersenadertrombose, beroertes, hartaanvallen, hartspierontsteking, maar ook neurologische stuiptrekkingen en andere schade aan het lichaam, vooral in de immuuncellen van de lymfeklieren zelf. De wereldwijde statistieken voor bijwerkingen en sterfgevallen zijn overweldigend.5
In Duitsland is geen overmatige sterfte waargenomen onder Corona, maar pas sinds het begin van de vaccinaties.6 Het is nu bekend dat Corona-vaccinaties niet beschermen tegen infectie, zelfs niet tegen het doorgeven van het virus, zelfs niet tegen ernstige ziekteverlopen.
Hun incidentie was hoe dan ook niet zo hoog als de paniekzaaierij ons wil doen geloven.

Conclusie

In onze ogen is het dan ook misdadig om, gezien deze gegevenssituatie, de voorlopige goedkeuring van de betrokken mRNA-vaccins te wijzigen in een echte goedkeuring. Nu moeten de vaccins, die tot voor kort nog als experimenteel werden beschouwd, worden toegediend aan baby’s vanaf 6 maanden! Volgens de aanbeveling van het EMA is de goedkeuring voor baby’s slechts een formaliteit.

Wij beschouwen de massale propaganda en dwang om te vaccineren ook als een misdaad tegen de menselijkheid, omdat sterfgevallen in verband met de mRNA-vaccinatie al door het Paul Ehrlich Instituut zijn erkend. De bagatellisering lijkt ronduit pervers wanneer er pleisters met lieveheersbeestjes of geluksklaverblaadjes op de prikplaats worden geplakt of er in de supermarkt vaccinatiespeeltjes voor onze jongste kinderen verkrijgbaar zijn.7 Deze “prik” is levensbedreigend. De schokkende feiten liggen op tafel. Niemand kan vandaag zeggen dat hij het niet wist.

Het is daarom ook volstrekt onaanvaardbaar dat een kinderartsenpraktijk aandringt op vaccinatie of deze zelfs afdwingt. Artsen moeten zich houden aan hun medische eed/gelofte en dit staat ook in hun beroepscode. Dit betekent dat zij in de eerste plaats hun patiënten niet mogen schaden, maar hen moeten helpen genezen.

Op deze plaats willen wij een beroep doen op alle collega’s om gebruik te maken van de rechten die uitdrukkelijk zijn gewaarborgd in § 2 van hun beroepscode. Zij moeten en mogen zich niet tot stromannen van niet-artsen en politieke belangen maken. Jullie hebben allemaal een belangrijke rol te spelen deze dagen, bescherm de mensen die naar jullie toekomen voor hulp.

Kinderen liepen op geen enkel moment tijdens de zogenaamde Corona crisis een bijzonder risico om Sars Cov2 op te lopen. Dit werd onlangs bevestigd door het ministerie van Volksgezondheid voor kinderen jonger dan 5 jaar. Hun immuunsysteem is nog in ontwikkeling. Daarom is het zinloos en onnodig gevaarlijk om te proberen hun immuunsysteem dit werk te ontnemen. Ze hebben als het ware ook ziektes nodig, zodat hun immuunsysteem leert en gezond en sterk wordt. Dit geldt natuurlijk vooral voor baby’s, die hun beste immuunsysteem nog opbouwen via de moedermelk. Deze mechanismen zijn zo oud als de mensheid. En nu willen regeringen en farmaceutische bedrijven beter zijn dan God?

Vaccinaties hebben alleen zin voor echt zeer levensbedreigende ziekten met hoge sterftecijfers zoals hondsdolheid of ebola. Ouders worden volkomen ten onrechte onzeker gemaakt en zouden, gezien de gegevens, hun kinderen, en zeker geen baby’s, in geen geval moeten laten vaccineren met de onvoldoende geteste mRNA-vaccins. Ook de andere vaccins zijn in de loop der jaren steeds schadelijker geworden door problematische hulpstoffen (zie ook
http://www.childrenshealthdefense.org), zodat een goedkeuring niet gerechtvaardigd is. Volwassenen zouden dit soort dingen moeten kunnen beoordelen, maar kinderen hebben geen enkele kans als hun ouders zelf hulpeloos zijn. Daarom voorzien wij u zo goed mogelijk van alle nodige informatie, zodat u altijd zelf een verantwoorde beslissing kunt nemen.

Eén vraag blijft echter: moet dit initiatief van de kinderarts misschien zelfs een proefballonnetje zijn? Vrij naar het motto dat Jean Claude Juncker al tijdens zijn EU-periode uitsprak: We doen iets, dan wachten we de reactie af. Als er geen reactie komt, gaan we gewoon door. Het is goed dat er al deze massale reactie op het net is en dat de gebruikelijke media haperen. Nu zijn artsen, ouders, journalisten en rechters evenzeer uitgedaagd om er een eind aan te maken.

Gedraag je verantwoordelijk, je kind is geen proefdier. Finger weg von mRNA-Impfungen.

———————————
1 https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/stiko-chef-corona-ist-mittlerweile-endemisch,TLTQjSW
2 https://www.welt.de/politik/deutschland/article235410332/Stiko-Chef-wuerde-sein-Kind-derzeit-nicht-impfen-lassen.html
3 https://uncutnews.ch/warum-sind-die-todesfaelle-bei-kindern-in-europa-um-755-gestiegen-seit-die-ema-den-covid-impfstoff-fuer-kinder-zugelassen-hat/
4 Prof. Dr. Sucharit Bhakdi. Verklaring van het effect van mRNA-vaccinatie: https://www.bitchute.com/video/xp5iPmRQyzFq/
5 www.mwgfd.de/2021/11/aufruf-zur-verteilung-dieses-mwgfd-d4ce-und-aefa-informationsschreibens-haftungsbescheid-an-aerztinnen-und-aerzte-sowie-behoerdenleiter
Comparison of hospitalizations and deaths from COVID-19 2021 versus 2020 in Italy: surprises and implications [version 1; peerreview: 2 approved] (https://f1000research.com/articles/10-964/v1)
www.canadiancovidcarealliance.org
6 Christof Kuhbandner and Matthias Reitzner, Excess Mortality in Germany 2020-2021, https://osf.io/v62dw
7 https://www.aldi-nord.de/angebote/aktion-mo-24-10/rollenspiel-set-1011410-0-0.article.html