Midterms Verkiezingen Amerika Liveblog – Update | commonsensetv.nl

midterms-verkiezingen-amerika-liveblog-–-update-|-commonsensetv.nl

09-11-22 02:12:00,

Listen to this article Midterms Verkiezingen Amerika 2022 Liveblog van de midterms in Amerika.

We volgen hier de key-races en belangrijke tussenstanden.

16:43 – New York mag dan geen nieuwe Republikeinse Gouverneur hebben maar Lee Zeldin is nog nooit dichterbij een overwinning gekomen dan welke Republikein ook afgelopen 20 jaar. Gevolg is dat veel Huiszetels naar de Republikeinen zijn gegaan en New York wordt niet meer door alleen de Democraten geregeerd.

Opvallende overwinning: Michael Lawler, congresman van het 17e district in New York wint de Kamerzetel. George Soros en Hillary en Bill Clinton wonen in dit district.  Ook in 10 andere districten in New York won een Republikein tegen 14 Democraten in totaal. 11 man uit New York naar Washington D.C.

Michael LawlerMichael Lawler

16:40 – Een mislukte Democratie. Nog steeds zijn de resultaten niet binnen. In plaats van alle stemmen als een gek te tellen, waar de bevolking recht op heeft, kunnen tellers rustig naar huis gaan. Geen enkele haast. Het is verbluffend triest wat hier gebeurt.

Dit zorgt ervoor dat mensen steeds meer mensen het vertrouwen verliezen in het verkiezingsproces. Liz Cheney zei dat ze “alles zou doen” om Kari Lake tegen te houden in Arizona. Kari Lake gaat de grenzen dichtgooien en een invasie verklaren om zo de illegalen bij de grens te stoppen en het fentanyl-probleem aan te pakken. Dat is haar grootste verkiezingsbelofte naast haar andere beloftes. Haar agenda is volkomen helder. Wij komen hier nog op terug omdat de race nog loopt.

Daarbij is zij de grootste nachtmerrie van de pers.

Dit LIVE-blog gaat nog niet dicht. We houden u op de hoogte en we zullen snel toelichten waarom dit zo lang duurt.

Kari Lake en ook Blake Masters lijken op een overwinning af te gaan.

Maar er wordt gezegd dat het wel een maand, misschienw el zelfs tot Kerst voordat de uitslag bekend is. “We zullen zelfs met de feestdagen doorwerken!” Wat een aanfluiting.

We houden u op de hoogte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: