Het dilemma van de ongevaccineerden

het-dilemma-van-de-ongevaccineerden

10-11-22 06:12:00,

Met de recente oproepen tot een “Pandemie Amnestie” van de groepen die levens en bedrijven hebben verwoest, scholen hebben gesloten, uw vrijheden hebben afgenomen en familie, vrienden en buren tegen elkaar hebben opgezet, bevinden de ongevaccineerden en waarheidssprekers zich in een lastig parket, schrijft Robert W. Malone.

Moraliteit en beschaafdheid zouden kunnen stellen dat we degenen die ons verguisden, voor het kiezen van medische soevereiniteit, het niet naleven van ongrondwettelijke mandaten en het simpelweg in twijfel trekken van de narratieven, moeten vergeven, maar zo eenvoudig is het niet. Sommige “pro-vaxxers” waren misschien legitiem eenvormig of bang om blindelings gezondheidsrichtlijnen en overheidsmandaten te volgen zonder vragen te stellen. Maar de mentaliteit van de menigte om de ongevaccineerden te demoniseren en de samenleving te laten denken dat wij het probleem zijn, overschrijdt een potentieel onvergeeflijke grens.

Een artikel uit de LA Times van eerder dit jaar met de titel “Bespotting van anti-vaxxers’ COVID-doden is morbide, ja – maar kan noodzakelijk zijn”. De URL van het artikel is zelfs getiteld “why-shouldnt-we-dance-on-the-graves-of-anti-vaxxers” (Waarom zouden we niet dansen op de graven van anti-vaxxers).

De verslaggever stelt:

“Degenen die opzettelijk nuchter medisch advies in de wind hebben geslagen door een vaccin te weigeren waarvan bekend is dat het het risico op ernstige ziekte door het virus vermindert, inclusief het risico voor anderen, en in het ziekenhuis of het graf belanden, kunnen worden gezien als degenen die hun verdiende loon ontvangen.

Dat geldt nog meer voor degenen die het vaccin niet alleen voor zichzelf weigerden, maar er ook publiekelijk voor pleitten dat anderen dat zouden doen.

Het is online en in de sociale media gebruikelijk geworden dat vaccinweigeraars en anti-vaccin voorstanders het mikpunt van spot worden nadat zij COVID-19 hebben opgelopen en vooral als zij eraan overlijden.”

Hij promoot zelfs de walgelijke en haatdragende website www.SorryAntivaxxer.com die details en foto’s plaatst van overleden “anti-vaxxer activisten, die COVID-19 misinformatie op sociale media hebben helpen verspreiden” en bezoekers aanmoedigt om “anderen ervan te weerhouden dezelfde fout te maken. LAAT JE VACCINEREN!”

Hij prijst ook een collega-verslaggever voor zijn plezier in het feit dat het bespotten van anti-vaxxers als ze ziek worden een beetje een sport is geworden“.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: