OM onderzoekt Ursula von der Leyen | commonsensetv.nl

om-onderzoekt-ursula-von-der-leyen-|-commonsensetv.nl

10-11-22 10:55:00,

Listen to this article Von der Leyen en haar deals met Pfizer van belastinggelden

Het wordt hoog tijd dat wij in Nederland eens goed wakker worden en stoppen met het blijven leven in staat van ontkenning.

Er wordt ons onnodig veel leed aangedaan en het is tijd om op te staan en de waarheid onder ogen te zien. Wij worden door de overheid, door vele medische “experts” en door onze eigen media ronduit belazerd.

emf cardGeen 30 maar 90 GRATIS proberen via CommonSenseTV! Niet goed? Geld terug! Het werkt!

 

Het Europese Openbaar Ministerie onderzoekt voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen. De media berichten hier NIETS over.

Zij wordt ervan beschuldigd ten nadele van de EU en de belastingbetaler te hebben gewerkt. De EU COVID Commissie wil inzage in o.a. haar SMSjes

Tevens zegt Pfizer Presidente Janine Small dat de Pfizer vaccins niet beschermen tegen overdracht. Ook is duidelijk geworden dat ze niet helpen tegen besmettingen.

Dit zijn officiële bekendmakingen. Niemand zegt er iets over. Iedereen wil zichzelf indekken. De media en onze overheid houden hun kaken stijf op elkaar. Waarom? De waarheid komt toch uit. Of denken zij echt dat ze dit tegen kunnen houden?

Waarom bewust meer schade toe blijven brengen aan de Nederlandse bevolking?

Alice Weidel van de AfD kaart deze schandalen aan:

YouTube player

Gisteren plaatsten wij al een video in een artikel waarin de EU COVID commissie hun bevindingen uit de doeken doet.

De officiële EU Covid commissie is in april 2022 in het leven geroepen met de taak uit te zoeken of er rechtmatig gehandeld is tijdens en na de zogeheten pandemie.

De voorzitster van de COVID Commissie Christine Anderson bedankt de burgers die zijn blijven onderzoeken wat zich allemaal achter de schermen heeft afgespeeld tijdens de pandemie. “Zonder jullie was dit nooit gelukt.”

Veel burgers en nieuwe media platforms zijn opgericht om de waarheid te achterhalen omdat de media hebben verzaakt en het volk niet juist hebben geïnformeerd en zelfs bewust informatie hebben achtergehouden in plaats van de bevolking in te lichten en als waakhond op te treden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: