15 VS-staten hebben geen OVSE-verkiezingswaarnemers toegelaten

15-vs-staten-hebben-geen-ovse-verkiezingswaarnemers-toegelaten

10-11-22 11: 02: 00,

Bij de tussentijdse verkiezingen in de VS werden OVSE-verkiezingswaarnemers niet toegelaten in stembureaus in 15 staten.

Het is geen punt voor de westerse media, maar in de VS zijn er een aantal staten die geen buitenlandse verkiezingswaarnemers toelaten bij verkiezingen. Op basis waarvan de OVSE de Amerikaanse verkiezingen telkens een algemeen goed rapport geeft is onbegrijpelijk, omdat de OVSE de Amerikaanse verkiezingen niet volledig kan waarnemen vanwege de wetten van deze 15 staten.

De OVSE heeft de huidige Amerikaanse verkiezingen waargenomen met een team dat slechts bestond uit 57 leden. Het is twijfelachtig of men het verloop van een verkiezing echt kan beoordelen met zo weinig mensen. En de OVSE zegt dat heel openlijk, want over de huidige Amerikaanse verkiezingen schrijft de OVSE:

“In zijn verslag over de missie ter beoordeling van de behoeften heeft het ODIHR een verkiezingswaarnemingsmissie aanbevolen die, naast een kernteam van analisten, 100 langetermijnwaarnemers en 400 kortetermijnwaarnemers moet omvatten om de processen op de verkiezingsdag te observeren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: