De oorlog van de VS tegen Huawei

de-oorlog-van-de-vs-tegen-huawei

11-22 04: 00,

De VS voeren vele bijna vergeten handelsoorlogen om hun eigen bedrijven te beschermen. Een van deze oorlogen wordt gevoerd door de VS tegen het Chinese bedrijf Huawei. Een overzicht van de stand van zaken.

De handelsoorlog die de VS voert tegen het Chinese technologieconcern Huawei is uit de krantenkoppen verdwenen. Het Russische persbureau TASS heeft de handelsoorlog in herinnering gebracht en een verslag over de huidige stand van zaken gepubliceerd, dat ik heb vertaald.

Begin van de vertaling:

Huawei vs. VS: De strijd van het Chinese bedrijf met de grootste economie ter wereld

De wereldberoemde telecommunicatiereus Huawei is door de Volksrepubliek China op de voorgrond geplaatst van reclame voor producten met het etiket “Made in China”, dat wij vroeger meer associeerden met ruwe elektrische apparaten en leuk, pratend speelgoed dat helaas vaak snel stuk gaat. Vandaag de dag gebruiken echter miljoenen mensen over de hele wereld mobiele telefoons die door Huawei zijn gemaakt.

Sommigen zouden kunnen zeggen: de mobiele telefoon is hardware.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: