De wetenschap van de geest: Aristoteles vs Plato

de-wetenschap-van-de-geest:-aristoteles-vs-plato

11-11-22 11: 05: 00,

In deze aflevering van de Shaun Neuman Podcast werd ik opnieuw uitgenodigd om te praten over geesteszaken en de geopolitiek van epidemiologische oorlogsvoering. Is er iets dat een “wetenschap” van de geest genoemd kan worden, en zo ja, hoe is deze wetenschap gebruikt door goede krachten door de geschiedenis heen om het menselijk potentieel te versterken of juist af te remmen? Een diepe duik in de rol van Aristoteles’ oligarchische systeem van logica versus Plato’s meer vruchtbare methode van creatief denken wordt uitvoerig verkend.

Klik op de links hieronder om de volledige show te bekijken op Rumble, Bitchute, Soundcloud en Youtube:

SNP

T.me/CanadianPatriotPress

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: