Hypocriete globalisten eten culinair vlees terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringen

hypocriete-globalisten-eten-culinair-vlees-terwijl-ze-de-rest-van-ons-een-dieet-van-insecten-opdringen

11-11-22 09:31:00,

De wereld is getuige van een uiterst hypocriete vertoning nu de globalisten tijdens de COP27 klimaattop in Egypte genieten van een keur aan verfijnd voedsel, terwijl ze erop aandringen dat gewone mensen insecten eten, bericht Afinalwarning.com.

Breitbart lichtte de rijke gerechten toe waarvan de wereldleiders en industriëlen zullen genieten tijdens de 12-daagse conferentie in de stad Sharm El Sheikh. Deze omvatten rundvleesmedaillons met champignonsaus, kipfilet met sinaasappeljus en zalm met roomsaus. Afgevaardigden kunnen ook 90 minuten lang genieten van eindeloze cocktails, voegde het nieuwsorgaan eraan toe. Leveranciers voor eenmalig gebruik, zoals papieren bekers, flessenwater en houten roerstaafjes zijn ook beschikbaar. Dit viel niet in goede aarde bij verschillende individuen en belangengroepen, die onmiddellijk de hypocrisie aan de kaak stelden.

Dierenrechtengroep Animal Rebellion hekelde het menu als een “klap in het gezicht” gezien de aanhoudende voedselinflatie en -tekorten. Ondertussen zei een woordvoerder van The Vegan Society: “Het is echt teleurstellend dat zo’n belangrijk evenement over klimaatverandering als COP27 vlees en vis serveert die een grote impact hebben op het milieu en afkomstig zijn van een ander continent.” Nathan McGovern, vrijwilliger voor Animal Rebellion, was het eens met de gevoelens van zijn organisatie. “Deze zogenaamde leiders zwermen uit naar Egypte en er wordt geen echte actie ondernomen, alleen veel woorden,” vertelde hij aan de Daily Mail. “Dit lijkt gewoon op ‘Doe wat ik zeg en niet wat ik doe’.” McGovern vroeg zich ook af waarom voedingsmiddelen zoals zalm naar Noord-Afrika moeten worden vervoerd. Hij merkte op: “Noord-Afrika heeft een aantal briljante plantaardige voedingsmiddelen zoals falafel en couscous. Waarom moeten ze zalm uit de Atlantische Oceaan verschepen?”

Neil Oliver, een Schotse auteur en politiek commentator, hekelde de dieetkeuzes van de COP27-deelnemers tijdens een uitzending van GB News. “Ze zijn gekomen om ons de les te lezen over het eten van minder vlees, terwijl ze aan tafel zitten voor menu’s met rundvlees, kip, zalm, zeebaars en roomsauzen,” zei hij. “Dit is geen leiderschap dat we nu zien. Het is wanhoop, het is ons proleten op galactische schaal trollen.”

‘They’ve come to lecture us about eating less meat, while they sit down to menus featuring beef and chicken.’

Neil Oliver criticises world leaders attending COP27,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: